Arkadaşlar öncelikle merhaba.Bugünlerde başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum.Geçenlerde arkadaşlarımın önerisiyle Dirt 2 yükledim.1280x1024 en yüksek özeliikler 8XAA 16Xantrisopric ile gayet akıcı bir şekilde oynadım ve hiçbir takılma veya dumanda yavaşlama gibi şeyler görmedim.Ancak gün sonrasında bilgisayarı kapadığımda bir sonraki gün pc açılısında 3 saniye tam devirle çalışan HD4770'im bu sefer neredeyse 10 saniye tam devir çalıştı.Birşeylerin yanlış olduğu belliydi.Yeniden Dirt 2 ye girdim ancak bu sefer menülerde bile bir yavaşlık ve takılmalar oldu.Sorun oyundadır diye başka oyunlara girdim.Normalde WOW da şehir içinde en az 130 FPS alırken şimdi şehir içinde 40FPS dışarıya çıktığımda dahada kötü oluyor.Onuda bıraktım COD 4 Multiplayer denemek istedim.1280x1024 full özellikler ile eskiden 100FPS üzeri alırken şimdi heryerde yavaşlamalar ve takılmalar oluyor.
İşte durum böyle.Ben henüz bir çözüm bulmuş değilim.Driverimi en yeni olan 10.8'e güncellememe rağmen bir değişiklik yok.HD4770 üzerinde en verimli olan 10.3 bile denememe rağmen hala yavaşlık söz konusu.Sistemin genel perfonmansında herhangi bir sorun yok. ancak bu çok canımı sıkıyor.DX11 ile alakalı olabileceğini düşündüm ancak forumlarda bunun olmasının imkanı olmadığı söylendi.
Arkadaşlar derdime bir çare ......