arkadaşlar elimde dirt 2 var bununla arkadaşlar arasında yarışmak istiyorum,hamachi en uygun çözüm olur,games for windows live serverlerinde sürünmek istemiyorum:) elinde dirt 2 olan hamachi ile oynayabilecek olan varsa söylesin,bulursak bi kaç kişi bi ağ oluşturur oynarız.
DİRT 2 hamachi oynayabilcek olanlar!!
arkadaşlar elimde dirt 2 var bununla arkadaşlar arasında yarışmak istiyorum,hamachi en uygun çözüm olur,games for windows live serverlerinde sürünmek istemiyorum:) elinde dirt 2 olan hamachi ile oynayabilecek olan varsa söylesin,bulursak bi kaç kişi bi ağ oluşturur oynarız.çok iyi fikir yahu...elimde dirt 2 yok da sadece bu oyun için değil daha farklı oyunlar için de yapabiliriz ? elimde olmamasına rağmen bir left 4 dead 2 ya da cod 6 multi nasıl bir eğlence sunar tahmin bile edemiyorum.. =)
Ben oynarım. Ancak orjinal oyunun varsa neden windows live'de oynamıyorsun ki. Çok daha kolay ve hızlı olur senin için.
punısher123 dostum ağ oluşturduysan ben oynarım dirt 2 hamachiden :D bütün ayarları hazır zaten...
Oyun bana çok zor geldi. Ama yine de denemek isterim. En kısa sürede yükleyeceğim hamachiyi.
var mı arkadaşlar şu an oynayacak kimse? şu an yoksa bile bi zaman belirleyip oynayalım. cvp bekliyorum...
varsa kendine güvenen banada öğretin şu hamachiden oynama işini kapışalım :)
[email=mesutgemici@windowslive.com]mesutgemici@windowslive.com[/email]
Ağ adı : sadeceeniyiler
Şifre : 123
Yarışmayı gerçekten seven ve bilenler COME ON !
bi türlü kimse kimseyle denk gelemiyor ki şu oyunu oynayalım yaw =)).
ben kurdum yeniden bi ağ, umarım yakın zamanda görüp eklersiniz. zamanımın çoğu pc başında geçiyor, karşılaşma olasılığımız yüksek.
ağ adı : josefkoksal79
şifre: 1453