selam arkadaşlar
az önce dirt 3 e başladım oyunun beğenmediğim yada beğendiğim yanlarını sizlerle paylaşmak istedim sizde yorum yaparsanız sevinirim
ilk olarak oyundan beklentim büyüktü yani dirt 2 ye göre daha iyi grafikler ve daha gerçekçi bi oyun bekliyodum oyuna başladım menüsü falan gayet güzel yanlız yarışlar en azından şu an için berbat geçiyo yani şöyle grafikler dirt 2 ile eş değer hatta dirt 2 deki arabalar daha gerçekçi duruyo ayrıca yola need for speed shift ve shift 2 deki gibi gitmeniz gereken en uygun yolu (kendilerine göre) gösteren çizgi koymuşlar yada neyse artık bunu beğenmedim nfs havası estirmiş ayrıca dönüşlerde otomatik fren yapıyo yani tüm yarışı elinizi hiç gazdan çekmeden bitirebiliyosunuz ben yaptım bunu xD ama bunlar kaldırılabiliyomuş en azından o iyi olmuş daha oyunun başındayım umarım açılacak arabalar daha iyi görünür he bide araba dirt 2 ye göre çok çok rahat dönüyo bu hiç iyi olmamış yani çok keskin bi dönüş bile olsa çat diye dönebiliyosunuz aşırı basit olmuş şu an için dirt 2 çok daha iyi gibi