merakla beklediğimiz DiRT2'nin yeni videoları...
DiRT2 - Croatia Rally Trailer (HD)[rally]
DiRT 2 - Exclusive Baja Landrush Trailer HD[Corr]
DiRT2 Utah Trailblazers Trailer
DiRT2 Battersea Rally Cross Trailer
merakla beklediğimiz DiRT2'nin yeni videoları...
DiRT2 - Croatia Rally Trailer (HD)[rally]
super ya agzım acık ızledım.cok guzel hıc oyun oldugu anlasılmıo.sankı gercek yarıs gıbı.oynamayı cok ısterdım ama ekrankartı ızın vermıo:) ati x1200
evet ken block. Colin mcrae vefat edince oyun DiRT2 olarak deva etti. ve busefer colin mcrae değil ken block üzerine kurulmuş bir oyun var. Ken block olunca biraz tereddüt ettim. NFS e mi yaklaşıyor diye bakalım göreceğiz. umarım öyle olmaz.
evet ken block. Colin mcrae vefat edince oyun DiRT2 olarak deva etti. ve busefer colin mcrae değil ken block üzerine kurulmuş bir oyun var. Ken block olunca biraz tereddüt ettim. NFS e mi yaklaşıyor diye bakalım göreceğiz. umarım öyle olmaz.Evet Colin Mcrae helikopter kazasında öldü ya 2005 yada 2007 olması lazım
Mükemmel yahu, yarış oyunlarının en iyisi bana göre. EA daha NFS gibi uyduruk oyunlarla devam etsin, sonra nerede hata yapıyoruz diye çok sormaya devam ederler kendi kendilerine...
yahu paylaşım güzel grafikler güzel
ancak aklıma şu takıldı genelde bu tür oyunlarda biz yarışırken arkadanda bir kısık müzik felan çalardı bunda niye çalmyor valla ben müzik olmadan gaza gelemem...:D