Pcim disk biçimlendirme yapmıyor. Ve ayrıca pcyi her açtığımda sağ altta saatin orda sürekli yıldız işareti var ve Windowsu sahte yazılımdan kurtarın gibi bi yazı çıkıyo.Bundan dolayı kaynaklanıyo olabilirmi? Bu konu hakkında bilgisi olanlar yardım ederlerse sevinirim şimdiden Teşekkürler
Disk Biçimlendirme Yapamıyorum
BOOMFUNKMCS birleştirme dememiş biçimlendirme demiş.
hangi birimi biçimlendirmeye çalışıyorsun. bir kere windowsun kurulu olduğu birimi windowsta iken biçimlendiremezsin. sorun tam açık değil
haklısın Turkdonanım,yanlış anlamışım.
C diskini biçimlendiremiyorum. Nasııl yani windowstayken biçimlendiremem nasıl yapıcam peki??
Eger C surucunde wındows varsa biçimlendiremezsin.Bunu sadece XP CD'sını bilgisayarını başlattıgında surucune koyarak XP yukler gıbı cd'yı yukleyıp xp kurulum ekranındam(mavı ekranda) bıcımlendırme yapmalısın.
1-Neden biçimlendirme yapıyorsun?
2-Windowsun kopya mı?
3-Format atmak ile biçimlendirmenin aynı şey oldugunu biliyor musun?
Yani sen Pcye format mı atmak istiyorsun?
teşekkürler yardımlarınız için
naptın halledebildinmi sorununu? buraya çözduysen yaz
Hayır halletmedim evde değilim dediklerinizi yapıcam fakat ilk önce klavye sorunum var onu çözdükten sonra yapıcam bu dediklerinizi!! benim bilgisayar bayaa bi bozuldu:((Çok fazla zamanda harcıyamıyorum iş nedeniyle o yüzden hergün azar azar yapmaya çalışıyorum ama olmuyo tabii:((
eğer c yi biçimlendirmek istiyorsan bunun bir yoluda hiren boot cd yi kullanmak. 1-1 deki Partition Magic ile bu işi kökünden halledebilirsin.