vistada harddiski nasıl birleştireceğim manuel olarak ve otomatik zamanlamayı nasıla yarlayacağım şimdiden teşekkürler
disk birleştirme yardım
Burdan indir.Defraggler diye bir disk birleştirici.Ccleanerin yapımcısı nın programıdır yine.Gayet hızlı windows unkinden.
http://www.defraggler.com/
ben advanced system care'in disk birleştirme modunu kullanıyorum 10'da birleştiriyor extra dan disk birleştirme yazılımına hiç ihtiyacım kalmadı.
"AusLogics" Bunu kullan bence çok iyi..!
Başlat > Tüm Programlar > Donatılar > Sistem Araçları > Disk Birleştiricisi arkadaşlar bu yolu kullanıyorum fakat çalışmıyor artı olarak görev zamanlıyıcısı da çalışmıyor neden olabilir
Başlat > Tüm Programlar > Donatılar > Sistem Araçları > Disk Birleştiricisi arkadaşlar bu yolu kullanıyorum fakat çalışmıyor artı olarak görev zamanlıyıcısı da çalışmıyor neden olabilir
eğer daha önce bu yolu kullandıysan ve tamamladıysan.windows birleştirmeyi uygun görmemiş olabilir.bende disk birleştirdim ve işlem bittikten sonra: sonraki çalıştırma;hiç bir zaman yazıyo.birleştirme tarihni değiştirmeyi dene.
görev zamanlayıcısı da hata veriyor görev zamanlıyıcı çalışmıyor lütfen çalıştığını doğrulayın diye
arkadaşlar tüm yorumlatınız için teşekkür ederim sorunumu çözdüm denetim massındaki bir kaç ayarı değiştirip görev zamanlıyıcısını tekrar açtım ve anında disk birleştirme de çalıştı hatta diskimide şuan birleştiriyorum tekrar sağ olun