Disk Bölümleme Sorunu ?

Pc_-_FiXeR
03-02-2010, 14:04   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
553 mesaj

[URL=http://img718.imageshack.us/i/diskblmleme.jpg/][/URL]

arkadaşlar bu sorunum var.   Diski bölüyorum ama oluşturmaya gelince bu sounu çıkarıyor.Daha öncedende aynısını yapmıştı format attım formattan sonrada aynısını yapıyor.

yeni bölüme vista kurucam ama bi türlü yapamadım.

yardımcı olursanız sevinirim.

Son Düzenleme: Pc_-_FiXeR ~ 03 Şubat 2010 14:06
Pc_-_FiXeR
04-02-2010, 11:15   |  #2  
OP Yıllanmış Üye
553 mesaj

bu sorun kimsenin başına gelmedimi kimse mesaj yazmamış !

mcafee23 ayrılmıştır
04-02-2010, 18:03   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 7
3,717 mesaj

Birincil sürücü olarak en fazla 4 partiationa kadar bölümleyebilirsiniz. 4 sınırını aşmak için mantıksal bölüm (genişletilmiş bölüm) oluşturmanız lazım. Zaten genişletilmiş bölüm biricil bölüm sınırı olan 4 ü aşmak için getirilmiş bir bölümleme tekniği. Genişletilmiş bölümleri istediğiniz kadar bölebilirsiniz. Yanlız bu bölümde işletim sistemi kuramazsınız. İşletim sistemi kuracagınız bölüm birincil bölüm olmak zorunda. Genişletilmiş kısmı arşiv olarak kullanabilirsiniz...

Son Düzenleme: mcafee23 ayrılmıştır ~ 04 Şubat 2010 18:04
Pc_-_FiXeR
05-02-2010, 13:38   |  #4  
OP Yıllanmış Üye
553 mesaj
Alıntı: mcafee23  
Birincil sürücü olarak en fazla 4 partiationa kadar bölümleyebilirsiniz. 4 sınırını aşmak için mantıksal bölüm (genişletilmiş bölüm) oluşturmanız lazım. Zaten genişletilmiş bölüm biricil bölüm sınırı olan 4 ü aşmak için getirilmiş bir bölümleme tekniği. Genişletilmiş bölümleri istediğiniz kadar bölebilirsiniz. Yanlız bu bölümde işletim sistemi kuramazsınız. İşletim sistemi kuracagınız bölüm birincil bölüm olmak zorunda. Genişletilmiş kısmı arşiv olarak kullanabilirsiniz...
teşekkürler beni aydınlattınız ki ancak ben yine bölme işlemini başaramadım.   PARTİTİON MAGİC v.8.5   programıyla denemek istedim fakat ondada aynı şeyi söyledi.