arkadaşlar pc de kurulu olan programları,müzikleri,resimleri,filmleri koyabileceğim bir disk blöümü oluşturmak istiyorum.Bu konuda bilgilerinizi benimle paylaşarak bu işi yapabilecek bir program önerebilirmisiniz.
şimdiden teşekkür ediyorum
disk bölümleme
Partition magic programını kullanabilirisin
kolaylıklar
anladığım kadarıyla hardis c'yi d'ye ve E gibi bölmek istiyorsun bunun önceden bilgisayarını yüklerken yapman gerikiyor eğer yaptıysan sana resimli bir anlatımı şu linkte var
Bir not : bu linki bana daha önce asimileci yollamıştı işime daha sonra yaramıştı eminim sanada faydası olcaktır tabi önceden hardiskini böldüysen bölmediysen yaramayacaktır.
arkadaşım ellerine sağlık ama yönergeleri uyguladığında bunun bir sistem 32 uygulaması olmadığı uyarısı veriyor ve çalışmıyor en azından ben böyle bir uyarı aldım ve çalıştıramadım.Diğer taraftan bilgisayarım sağ tıkla açılan pencere yönet tıkla disk yönetimi boş alana tıkla yeni bölüm gelmiyor aç,araştır,sürücü yolu değiştir geliyor.Hata nerede?
bir kaç arkadaşa daha sordum windowsu ilk kurarken bölebilirsin dedi.bunu nasıl yapabilirim kurulum yaparken hangi aşamada diskimi bölümleyebilirim.c: ve d: olarak zaten bölümleniyor bir bölümleme daha nasıl yapabilirim
cd boot ettikten sonra en latta çıkan yönergeleri takip et c ye bas orada disk olultur dersana c ye basarak orada ne kadar bölüm oluşturacağını der sana sende nekadarlık birbölüm oluşturmak istiyorsan manuel olrak girersin sonra win kurulumundan sonra o bölümü formatlarsın sorun ortdan kalkar
sternPartition magic programını kullanabilirisinarkadşımızın dediği gibi yapabilir ben yaptım sadece belgelerim kısmı silinmişti onuda dikkat etmediğim içindi ama arkadaşın verdiği program yani Partition magic programı en ideali bence kolay gelsinkolaylı
arkadaşlar herşey güzelde benim hep indirdiğim Partirtion Magicler hep demo sürümü çıktıyörüngeleri takip ediyorsun yaptım sanıyorsun apply tuşuna bastınmı yaptıklarının gerçekleşmesi için satın alman gerek penceresi çıkıyor karşına tam sürümü nereden bulabilirim acaba?
arkdaşım sana crack diyecem yine editör kızacak crack demiyorum sen anla
bence temiz bi format atıp tam yüklemeye başlarken çıkacak disk ekranında hdd inin yarısını yaz böylece hdd in ikiye bölünür ama herşeyin gider
hamza123arkdaşım sana crack diyecem yine editör kızacak crack demiyorum sen