Cclener xp'de de disk temizleme yapar m?
disk temizleme
Merhaba,
CCleaner bir sistem optimizasyon ve temizlik aracıdır. Ayrıca, tam özellikli bir kayıt defteri temizleyici içerir. Sisteminizdeki kullanılmayan dosyaları silebilmektedir. Disk temizlemeden kastınız gereksiz dosyaları temizlemesi ise evet yapar.
Disk temizlemeden kastım gereksiz dosyaların temizlenmesi idi.ilgilerinize teşekkür ederim.
eger virüs girdiyse ve silinmiyosa googlede arat aklımda yok harddisk sıfırlama süper oluyo harddiskin sesini bilen kesiyo
Merhaba Ccleaner programı disk temizleme yapar ama bence advanced system care programını kullanmalısın bu programda disk temizleme ,düzenleme,bakım gibi faaliyetlerin tamamını yapabilen bir program bence bu programı kullan
Ccleaner'ın ayarlarını tam anlamı ile yaparsan PC'de çerezleri vs . Gereksiz tüm verileri siler . Ama ayarlarını yapmak zorundasın normalde kuruluktan sonra sadece Temp dosyalarını siler... Ccleaner Süper program demem ama hakkını yememek gerek .. İşe yarar...
hatta gereksiz ve kullanılmayan dll dosyalarını silmek istersen ki öneririm bilgisayarın yavaşlamasına neden olurlar.Microsoftun güvenle önerdiği fastcleaner adlı programı kurup sistemde tarama yaptır çıkardığı tüm dosyaları silebilirsin.Ben yıllardır kullanıyorum herhangi bir sorun cıkarmaz
ben pcmde tune up + system care + xp manager + ccleaner ile her gün pcyi kapatmadan bi tarama yaptırıyorum gereksiz dosya, registry, disk defrag falan XPyi uzun süre çökmeden yavaşlamadan kullanıyorum 6aydan fazla oldu hala format atmadım ve performans düşüşüde yok ilk format attığım günkü gibi sadece açılış yavaşladı onada yapcak pek bişi yok XPnin tek kötü yanı