merhaba
acaba windowsun disk temizlemeyi çalıştırsak ve yerel disk c ye kullansak
windowsu siler mi yani neleri siler neler kalır
ve bide disk birleştirmenin yararlarını anlatabilir misiniz ?
merhaba
acaba windowsun disk temizlemeyi çalıştırsak ve yerel disk c ye kullansak
merhabaBeşiktaşlı arkadaşım benim.Disk temizleme diskin içindeki windows artıklarını log larını kayılarını hatalarını veya internete girdiginde tutulan kayıtları siler.Windows u silmez.Fakat iş yerinde çalışıyorsan özellikle muhasebe programların varsa bence dokunma.Bazı programların tuttugu kayıtları siliyor program müsterilerin gitmesin başımıza geldi.Fakat geneldehiç bir zararı yok.Disk birleştirme iste hdd sonundakileri başa alarak birleştirmesine deniyor.pc hızlanıyor.acaba windowsun disk temizlemeyi çalıştırsak ve yerel disk c ye kullansak
Fazlalıkları silerek pc ni hem temiz hemde hızlı tutuyor faydası bu.Öteki türlü pc şişiyor.Windows 8 bunu otomatik yapıyor diye biliyorum.
peki bişey daha sorcam yeni konu açmayım boşuna geçenlerde pcme virüs bulaştı adı sys anti.exe sonra virüs temizleyim derken antivirüs programları bazı sistem dosyalarını sildi windows çalışıyor ama bazı eklentiler felan işte örnek olarak görev yöneticisi sistem geri yükleme gibi
peki ben pcme format atmadan nasıl düzeltirim
zaten DİSK C boş gerekirse atarım ama uğraşmak istemiyorum
peki bişey daha sorcam yeni konu açmayım boşuna geçenlerde pcme virüs bulaştı adı sys anti.exe sonra virüs temizleyim derken antivirüs programları bazı sistem dosyalarını sildi windows çalışıyor ama bazı eklentiler felan işte örnek olarak görev yöneticisi sistem geri yükleme gibiAlttaki sitenin zararlı temizliği bölümüne konu aç. Temizlerler.peki ben pcme format atmadan nasıl düzeltirim
zaten DİSK C boş gerekirse atarım ama uğraşmak
peki bişey daha sorcam yeni konu açmayım boşuna geçenlerde pcme virüs bulaştı adı sys anti.exe sonra virüs temizleyim derken antivirüs programları bazı sistem dosyalarını sildi windows çalışıyor ama bazı eklentiler felan işte örnek olarak görev yöneticisi sistem geri yükleme gibiZararlıları temizlemen için;peki ben pcme format atmadan nasıl düzeltirim
zaten DİSK C boş gerekirse atarım ama uğraşmak
Bilgisayarını Norton 360 (Tam tarama) ve Emsisoft Antimalware (Derin tarama) ile tarat ve bulunan her şeyi sil.
Norton 360: http://tr.norton.com/downloads-trial-norton-360
Emsisoft Antimalware: https://www.chip.com.tr/forum/emsisoft-anti-malware_t268186.htmlWindows onarma yapmayı deneyebilirsin.