Disk Temizliği

HPQ-User
18-06-2008, 00:01   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

farsimos sormuş:
Merhaba

1. Hard diskin yakında dolmak üzere olduğunu görüyorum. Oysa bu kadar hızlı olmaması gerekiyordu. Burada gereksiz dosyalar açısından ne gibi düzenlemeler yapılabilir?
2. Ayrıca Thunderbird mail programı kullanıyorum. Burada gelen giden postalar içinde çok büyük boyutlu ilişki dosyaları var. Bunların kapladığı yeri nasıl kazanabilirim? Programın içinden silmeme rağmen kullanılmış disk alanında bir değişiklik görmüyorum.
3. MS Word sürekli olarak yaptığı her ara kaydın bir kopyasını çıkarıyor ve bu kopyalar aşırı bir hal alınca diskte yer kalmadığını söylüyor. Bu özellik nasıl kapatılır?

Yardımınız için teşekkürler

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
Intel Core 2 T5600 1.83 Ghz
2046 MB RAM
32 Bit işletim sistemi
106GB HDD

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.0.04506; InfoPath.1)

AnchryA
18-06-2008, 00:31   |  #2  
AnchryA avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
734 mesaj

REVO Uninstaller     http://www.revouninstaller.com/    programı  ana sitesinden  indirebilirsiniz.    Ücretsizdir.     üstelik komple  bir   bakım sağlayabilmekte !   Microsoft  office  araçları  ve   browser   kalıntılarını  temizleme    'den   ziyade.  Hardiskinizi     kurtarma programları ile  dahi geri getiremeyeceğiniz şekilde  kapsamlı bir temizlik yapabilirsiniz. ( Test ettim    10 üzerinden  8  veriyorum ben.   )