Merhaba!..Kasa içi kart okuyucuma miniSD kartımı, aparatı yardımıyla taktığımda kartı okuyor, içindeki bilgileri görebiliyorum. Ama yeni bir şey ekleyemiyor, silemiyorum. Disk yazmaya karşı korumalı diyor. Webteki bu konuyla ilgili her şeyi denedim. Lock anahtarının yerini değiştirdim, kartı defalarca üstüste çıkarıp taktım, anakarttaki takılı olduğu USB socketini kontrol ettim, BIOS tan USB yollarını denetledim, değişik sürücüler denedim, üreticinin sitesine baktım, Windows registry ayarlarını değiştirdim, ingilizce web sayfalarındaki owerlock yazılarını okudum (hiç bi şey anlamadım) ama hiç olumlu netice alamadım. Bir de farklı bir kart okuyucuyu (harici) PC ye taktım o zaman sorunun olmadığını gördüm.
Kasa içi kart okuyucum:Frisby CR095-BK
OS(XP SP3), Anakart(ASUS P5KPL-VM), CPU(Core 2 Duo,E6750,2.66), RAM(2GB Kingston)
Bu sorunun gerçek bir çözümü var mı? Yoksa bir kaç sene daha dünya bu sorunla yaşamaya devam mı edecek? Lütfen sadece donanım uzmanları yanıtlasın, yukarıdaki yöntemlerden farklı bir önerisi olanlarda yanıtlayabilir!..Teşekkürler.