arkadaşlar bilgisayarın FN tuşlarını kullanmam için samsung display manager programını başlatmam lazım ama her açılışta elle çalıştırmam gerekiyor.vista yüklüyken kendi başlıyordu otomatik.win7'de bunu nasıl ayarlarım
display manager başlangıçta kendi çalışsın
İki yöntem var.
YÖNTEM 1
1) Bir not defteri aç ve şunu yaz:
echo off
start C:/Programın bulunduğuyer/programın adı.exe
exit
2)Bunu .bat uzantılı olarak kaydet.
3)Denetim Masası'na gidip Zamanlanmış Görev oluştur. Zaman olarak Bilgisayarı her başlattığımda'yı seç.
YÖNTEM 2
***)Bu yöntem bilgisayarda yönetici olmayı gerektirir. Bilgisayardan hiç anlamayanlar 1. yöntemi denesin. Regedit'te yapılacak yanlış bir değişiklik sisteme zarar verebilir.
1) Başlat--->regedit yaz. Çıkan sonuca tıkla.
2) HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Microsoft/Windows/CurrentVersion/Run 'a gel.
3) Sağ tıklayıp--->Yeni--->Dize değeri'ni seç. Değerin adına programının adını koy.
4) Yeni oluşan bu anahtara çift tıkla. Değer verisini c:\Programın olduğu yer\Programınadı.exe olarak ayarla.
2.sini denedim olmadı.ilkinde zamanladırılmış görev oluşturda konum kısmını dolduramıyorum.yazı yazılmıyor
sorunu şöyle çözdüm ilerde lazım olan arkadaşlar olursa faydalanırlar.Başlar-Tüm Programlar-Başlangıç
başlangıç klasörünün içine otomatik başlamasını istediğiniz programın kısa yolunu atın.her başlangıçta otomatik olarak başlıyor o program