Murat sormuş:
Kimse yardımcı olamadı. Bu yüzden size yazıyorum ilginize teşekkür ediyorum. Yaklaşık sekiz ay önce aldım dizüstü bilgisayarı. Vista yüklüydü. sonra xp pro yükledim. Ekranda ara sıra çok anlık gelip gitmeler oluyor. (1 saatte 3 kere oluyor, saniyelik olarak) her zaman değil ama bazen ansızın ekran kararıyor, ama bilgisayar çalışmaya devam ediyor. Düğmesine basarak kapatıyorum, tekrar bastığımda açılıyor sorunsuzca çalışıyor. Önceleri ekran bağlantısından kuşkulanıyordum ama aynı modelde arızası olan bir şahıs, vistadan xp'ye geçince yazılım sorunundan ötürü böyle bir hata çıktığını öne sürüyordu, biosu güncelledim, ama aynı sorun devam ediyor. Fakat çok önemli bir hatırlatma yapayım: Dizüstü bilgisayar fişe takılıyken bu hata olmuyor, acaba pil ile mi alakalı. Ama pil tasarrufu konusunda sıkıntı yok, üç buçuk saat gidiyor. Yardımcı olunuz.
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
HP compaq presario 6410ET modeli. Intel core duo 1024 ram 128 paylaşımlı ekran kartı anakart intel marka.
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727)