Dizüstü bilgisayar satın alma rehberi

CHIP Online
16-08-2009, 00:45   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Yeni bir laptop alacaksınız ama nereden başlayacağınızı bilmiyorsunuz. Rehberimizi takip edin...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/dizu ... -rehberi_14536.html

Resimlerle: Laptop'unuza 10 adımda doping!

Dizüstü bilgisayarlar bir zamanlar çok pahalıydı. Halen toplama bir masaüstü PC ile kıyaslandığında, dizüstü bilgisayarlar daha pahalı kalıyor. Ancak geçen seneler zarfında aradaki uçurum büyük miktarda kapandı. Artık gerçekten uygun fiyatlarla güçlü dizüstü bilgisayarlar bulmak mümkün. Dizüstü bilgisayarlar, masaüstü bilgisayarlarda olmayan tek bir şeye sahipler: taşınabilirlik.

Bir dizüstü bilgisayarı evde, işte, tatilde kısacası her yerde kullanabilirsiniz. Kablosuz bağlantıların yayılması sayesinde bir kafeye oturduğunuzda pil ömrünüz yettiği kadar işinize bakabilirsiniz. Ev içerisinde de sıcak bir odadan bunaldığınızda dizüstü bilgisayarınızı balkona taşıyarak keyifle kullanabilirsiniz. Elbette dizüstünde de kullanabilirsiniz. Ancak sıcaklık yüzünden erkeklerde sperm sayısını düşürdüğünü unutmayın ve dizüstünü, dizüstünde çok tutmayın.

Dizüstü bilgisayar alırken dikkat edilmesi gereken temel unsurun ihtiyaçlarınız olduğunu unutmayın. İnsan farklı modeller arasında gezinirken ihtiyacı olmayan bir ürünü alabilir...

Tüm konu: Dizüstü bilgisayar satın alma rehberi

Resimlerle: Laptop'unuza 10 adımda doping!

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizin için bir dizüstünde neler önemli?

Süleyman.
16-08-2009, 00:56   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj

Derli toplu güzel bir rehber olmuş.

Benim için Toshiba olması ve güçlü olması önemli. Kahkaha

Feel Good
16-08-2009, 01:08   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,688 mesaj

Rehberin hepsini büyük bir zevkle okudum. Gerçekten güzel hazırlanmış. =)

Alıntı: CHIP Online  
Tartışıyoruz: Sizin için bir dizüstünde neler önemli?
Dayanıklılık, taşınabilirlik, pil ömrü ve güçlü olması.

net24
16-08-2009, 21:19   |  #4  
Yıllanmış Üye
1,233 mesaj

dayanıklı,hızlı,biraz rahat taşıma avantasjı,pilin uzun süre idare etmesi...

EbRaR ErDeM
17-08-2009, 19:14   |  #5  
Yıllanmış Üye
1,217 mesaj
Alıntı: Süleyman.  
Benim için Toshiba olması ve güçlü olması önemli. Kahkaha
Süleyman sendeki Toshiba sevdası ne iş? :) Ayrıca rehber çok güzel hazırlanmış. Elinize sağlık.

Süleyman.
17-08-2009, 22:33   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
16,587 mesaj
Alıntı: EbRaR ErDeM  
Süleyman sendeki Toshiba sevdası ne iş? :) Ayrıca rehber çok güzel hazırlanmış. Elinize sağlık.
Beğeniyorum. Birçok dizüstü bilgisayarı kullanma imkanım oldu, detay özelliklerde ve ince işçilikte bence üstüne yok. İnsan kendini BMW kullanıyor gibi hissediyor. :)

alien_fx
17-08-2009, 23:38   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
5,671 mesaj
Beğeniyorum. Birçok dizüstü bilgisayarı kullanma imkanım oldu, detay özelliklerde ve ince işçilikte bence üstüne yok. İnsan kendini BMW kullanıyor gibi hissediyor. :)
haklısın bendede bu fırsat vardı yaklaşık 5 tane kullandım 3 ü toshiba 1 i hp 1 ide  lenovo idi. toshibayı alınca devamını ole getirdim. gercekten toshiba laptopun erbabı

Majeste
18-08-2009, 01:10   |  #8  
Taze Üye
2 mesaj

Rehber için teşekkürler, parasal durumdan dolayı netbook almayı düşünsem de yararlı bir rehber benim için.

Netbook hakında bu tarz bir rehber almadan önce ilaç gibi olur benim için, umarım hazırlanır. :)

Benim bir sorum var, netbookta kullanmayı düşündüğüm bi program var, Photoshop. Tabii oldukça fazla bellek kullanan bi program. Photoshop'u yanında birkaç basit programla birlikte sorunsuzca kullanabilmem için netbook özelliklerinin nasıl olması gerekir?

EbRaR ErDeM
18-08-2009, 13:54   |  #9  
Yıllanmış Üye
1,217 mesaj
O zaman monster kullanınca da Ferrari kullanıyor gibi olmak lazım. :)

benben_89
20-08-2009, 01:38   |  #10  
Yeni Üye
24 mesaj

arkadaşlar mrb.ben bi notebook almayı düşünüyorum ama iki marka arasında kaldım sizce ASUS OR SONY  hangisi daha iyi yada hangisi alınmalı?