Arkadaşalar Acer Extensa 5630G marka içirisinde ATI Mobility Radeon HD 3470 (M82) 512Mbit DDR2 ekran kartına sahibim ve bu ekran kartını Ati ve 1gb olan bir ekrankartıyla değiştirmek istiyorum biraz araştırdım ve sadece nVidia buldum oda NVİDİA GT 130M 1GB 512 BİT DDR2 bir ekran kartı sorum şunlar;
.Bu ekran kartıyla bir uyum problemi yaşar mıyım bir bilgisayarcıya sordum çünkü daha önce chipset i sordu ati dedim uyum problemi yaşarsın dedi ama ben pek bir bilgisi olduğu kanısına varamadım biraz şüphe bıraktı neyse
.Bildiğiniz uygun fiyata notebook ekran kartı satan yerler var mı (tercihim ankara) internet siteleride olabilir ben biraz araştırdım ama siz daha farklı yerler biliyosunuzdur belki.
.Birde bir sitede ekran kartı slotumun MXM II olduğu yazıyordu ama belki ekran kartını satmak içinde yazmış olabilirler ben daha önceden içini açıp bakmıştım slotdan çıkabildiğini fark ettim kartın giriş yeri 2 ye bölünmüş ve iki taraf eşit gibiydi bunun dışanda bişey anlamadım bunu nasıl öğrenebilirim?
kafamda kalan sorular bunlardı yardımcı olacak kişiler için şimdiden teşekkür ederim.