Arkadaşlar dizüstü bilgisayarımda Nvidia 9300M GS ekran kartım var. Diğer dizüstü ekran kartlarının fiyatlarını merak ediyorum. Bu yüzden araştırma yaptım ama bişe bulamadım. Acaba diğer dizüstü ekran kartlarının fiyatlarını nerden öğrenebilirim yada satıldığı bir site biliyor musunuz?
Dizüstü Ekran Kartı
http://www.notebookcheck.net/Mob ... =sorting&type=specs
ahanda bütün hepsi :=)
Ama kardeş ben fiyatlarını ve satıldığı yeri sormuştum. O siteyi biliyorum. O sitede özlellikleri yazıyor.
Dizüstünde ekran kartı satılmaz ,değiştirilemez chipsetin üstüne ne kurulu ise laptop un herşey dahil fiyatının artışıyla orantılıdır zaten
arkadaşım laptoplarda ekran kartı değişimi die bişe yok o yüzden de satılan yeri ya da fiyatını bulamassın ha belki fiyat bulursun ama öle satan bi yer bulamassın çnkü ekran kartları laptoplarda sabittir...Değişmez...
eskiden değişimi yoktu. fakat yeni nesil dizüstülerin bazılarında değişim gerçekleşmektedir. ama türkiyede dizüstü ekran kartı satan bi firma olduğunu sanmıyorum. bulsan bile parçayı satın alıp değiştirtmen sana bi laptop fiyatına patlar.
ARkadaşım İstanbuldaysan Eksen Bilgisayardan almanı tavsiye ederim 1 ay her ne olursa olsun değiştirme imkanı veriyor :) İst te değilsen de Gold Bilgisayar Türkiyenin her yerinde var sanırsam Googleye yaz bunların adını siteleri çıkar :)