Packard Bell dizütü bilgisayarım çalışıyor fakat ekran simsiyah açılmıyordu.Servise gönderim garantisi bittiği için yüksek bir meblağ çıktı ancak sorunun harddis ve sürücüden olabileceğini de söylediler vista işletim sistemi var.Bilgisayarı geri istedim ve elime mevcudu vardı toshiba harddisk ve sürücü takarak formatladım sorun çözüldü.Ancak birkaç ay sonra ekrandabir yazı belirddi harddiskin toshiba olduğu ve numarası yazıyor yanındada F1 TUŞUYLA AÇABİLECEĞİM yazıyordu bir süre F1 tuşunu kullanarak açtım bu durum birkaç ay evam etti.Ancak daha sonra aniden tekrar ekran karardı.Çözümü için bilgilerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.
dizüstü ekran simsiyah görüntü yok
arkadaşım benim kardeşimde aynı sorunu yaşardı servis aynı yüksek fiyat çıkardı bende kızdım söktüm dağıttım laptopu her yerini temizledim dediler sen bunu toplayamazsın öleki dağıttım bazen böle sorunlar tozdan nemden kaynaklanıyor ve topladım laptopu temiz işletim sistemi kurdum 2 yıl oldu tek sorun çıkarmadı
Lcd İnventörü yani Lcd ışığında bi sorun olabilir.Bunu servis çözüyor.Benim HP dede olmuştu 15 günde sorunsuz düzelttiler :)
3 saatlik işi 15 günde yapan servislere helal olsun. Böyle arızalarda servis en az 1 hafta bekletiyor. Servis sormaz bilgisayarla işiniz varmı diye. Bekletir 7, 8, 9, 10 gün..
Bende bir kere ekranla ilgili problem yaşamıştım chipset arızalanmıştı. Laptopu Referans aracılığı ile Laptop tamircisine 11 de bıraktım 4 de aldım. Garantisi dolduysa Referanslı bir Laptop tamircisine götürün sabah bırakın akşam olmadan alın. Önce tamir işleminin ne kadar süreceğini öğrenin. Bu tür arızalarda Laptop tamircisi 3 veya daha fazla gün sürer diyorsa Laptopunuzu yaptırmayın. 3 gün beklemişseniz 2 günü boşadır. Zamanınıza yazık olur.
merhaba, laptopunla ilgili herhangi bir sıkıntın olursa şu adresten mert adlı arkadaşla irtibata geçersen sana yardımcı olabilirler http://www.ntservis.net :)