dizüstü marka seçimi
http://www.hepsiburada.com/produ ... 8&productid=bd71686
birde buna bak asus taş gibi laptop ben kullanıyorum
söylediklerinin arasında "acer"
Benim tercihim o fiyatlarda en iyisi bu CASPER http://www.hepsiburada.com/produ ... 8&productid=bd71952
sen farkedememişsin galiba bak bence ürün yorumlarını da oku kullanıcılar memnun
Asus F3SR ı ben de öneririm.
Acer alma ..AMD işlemci..Dizüstünde amd işlemci önermem.
MSI yazdıklarının en iyisi ( ekran kartı ..blutooth..)
Ordakiler arasında aklima en çok yatan bnmde acer oldu amd işlemci olması beni tereddüte düşürüyor.
Asus u inceledim değerlendiricem.
Casper burda bahsi geçen sistemlerin eline su dökemez bnce
selimhunAsus F3SR ı ben de öneririm.Neden amd işlemci önermezsin?Acer alma ..AMD işlemci..Dizüstünde amd işlemci önermem.
Son Düzenleme: 1ol3irol ~ 08 Mart 2008 01:09
bence de dizüstünde amd almak yanlış. normalden çok daha fazla ısınıyor. o yüzden dizin üstünde rahat kullanılmıyor..aslında performans olarak iyi. o yuzden ancak masaustunde alınır bence amd
arakdaşım cihazların hızı düşük Packard Bell tavsiye etmem ve AMD işlemci verdiğin bi kaç linkteki pc onuda tavsiye tmem çok çabuk ısınıyor...
rroonnaallddoobence de dizüstünde amd almak yanlış. normalden çok daha fazla ısınıyor. o yüzden dizin üstünde rahat kullanılmıyor..aslında performans olarak iyi. o yuzden ancak masaustunde alınır bencepeki neden benim işlemcim 30derece iken arkadaşımki 56 derece???
1ol3irolselimhunAsus F3SR ı ben de öneririm.Neden amd işlemci önermezsin?Acer alma ..AMD işlemci..Dizüstünde amd işlemci önermem.
Burada işlemci karşılaştırmaları var.Intel açık ara önde..Ayrıca ..artık tüm dizüstü uygulamalarında kabul edilen gerçek:
Core2Duo işlemciler aynı özelliklere sahip AMD Turion X 2 işlemcilere göre % 20 fazla performans sağlamaktadır.
ben o teste güvenmediğimi daha önce de sölemiştim. dikkat edersen amd işlemcilerinin sadece 2-3 tanesini adam gibi teste sokmuşlar. ayrıca nası olur da x2 2.2ghz amd işlemcisi 1M 43 saniyede bitiriyor onu da hiç anlamış değilim. ben tek çekirdekli işlemcimi 2.0dan 2.2ye o.c ile çıkardım 1M sonucu 44 saniye??? kısacası o sitenin test sonuçları yanlış!!!