HP 15-B000ET SLEEKBOOK CORE İ3-3217U-1.8GHZ-4GB-500GB-15.6''-1GB GT630M-WIN8Evet o notebook güzel,ama arkadaş hem oyun için hemde iş için kullanacakmış,o linkteli notebook ile oyunlarda sıkıntı çıkar,çünkü o laptop oyun için deyil,veri,iş vs gibi işlemleri rahatlıkla yapar,ama oyunda sıkıntı çıkar çünkü işlemcisi 1.8 mhz,arkadaşın alacağı 2.2mhz,bu farka deyer bence.kardeşim param olsa şuanda siparişini verirdim %42 indirim var ve almadıysan bunu tavsiye ederim çok şık ve kullanışlı arkadaşımdada var.Ekran kartıda gt630 oyunlar için büyük avantaj sağlar diğer önerilere göre hemde ince sleekbook ve
Dizüstü nasıldır ? (Yardım)
- 1
- 2
celeron işlemci den bahsediyoruz ama :D
ha ozaman tamamda intel in grafiğini kullanıyor o laptopda .Bu seferde ekran kartından oynayamıyacak oyunu :D
intel hd grapich ile imkansız kardeş .d pb laptobu alırsa 1400 tl olanı o baska
Bakalım hocam artık. Aslında ben vatandan almak istiyordum arkadaşın söylediği gibi yüzyüze konuşacak biri olsun diye. Ama aldık gitti artık. Hocam ben bir sorun çıkarsa üründe, Hp nin servisine mi göndermeliyim teknobiyotik'e mi ?Teknobiyotik halletmesi lazım sonuçta ordan aldın ama HP servisi de olabilir, sor soruştur, çok bilgim yok HP servisiyle. Fakat Dell olsa köşedeki bakkal bile servise yolluyor. Ama sorun çıkmaz merak etme. Tonlarca kullanan var, herkesin bilgisayarı bozulsaydı HP piyasada duramazdı. Dikkatli kullan, sonuçta Casper veya Exper değil.
Benim 4 senedir hp laptopum var servisi şu şekilde işliyor sen HP servisini arıyorsun senden laptopun altında yazan seri no sunu istiyorlar söylüyorsun onların karşısına çıkıyor sonra kayıt oluşturuyorlar. kayıt oluştuktan sonra UPS kargo aracılığıyla kapına kadar geliyorlar laptopunu alıyorlar götürüyorlar tamir ediyorlar temizleyip tertemiz tekrar UPS kargoya veriyorlar ve kapına teslim ediliyor Laptoplarına cok güvenmiyorum ısınmadan dolayı fakat servis konusunda bence mükemmel hizmet veriyor hp hiç bir şeyine kefil olmam fakat servisine kefilim :)
Benim 4 senedir hp laptopum var servisi şu şekilde işliyor sen HP servisini arıyorsun senden laptopun altında yazan seri no sunu istiyorlar söylüyorsun onların karşısına çıkıyor sonra kayıt oluşturuyorlar. kayıt oluştuktan sonra UPS kargo aracılığıyla kapına kadar geliyorlar laptopunu alıyorlar götürüyorlar tamir ediyorlar temizleyip tertemiz tekrar UPS kargoya veriyorlar ve kapına teslim ediliyor Laptoplarına cok güvenmiyorum ısınmadan dolayı fakat servis konusunda bence mükemmel hizmet veriyor hp hiç bir şeyine kefil olmam fakat servisine kefilim :)Servis olaylarını bende böyle duymuştum ama bu kadar beklemiyordum. Fena değil.
HP 15-B000ET SLEEKBOOK CORE İ3-3217U-1.8GHZ-4GB-500GB-15.6''-1GB GT630M-WIN8Hocam iyiymişde aldık artık. Zaten öncelik oyun değil. Abim arada bir yarış oyunu oynar, onu da full ayarda oynamasına gerek yok.kardeşim param olsa şuanda siparişini verirdim %42 indirim var ve almadıysan bunu tavsiye ederim çok şık ve kullanışlı arkadaşımdada var.Ekran kartıda gt630 oyunlar için büyük avantaj sağlar diğer önerilere göre hemde ince sleekbook ve
http://www.teknobiyotik.com/note ... tebook-h5k83ea.htmltüh be keşke bunu alsaydın usta.Bu arada hangısını aldı
Bunu aldım kardeşim.
http://www.teknobiyotik.com/note ... tebook-h5k83ea.html
Bunu aldım kardeşim.Hayırlısı olsun kardeşim.
- 1
- 2