vatan computerden asus n61jq pcyi sipariş ettim bozuk olma şansı varmı varsa neresi bozuk olabilir
dizüstü pc sipariş ettim vatandan...
Öyle soru mu olur Allah aşkına :)
:D :D :D bozuk olursa geri gönder sende
bozuk olabilirmi dvd sürücüsü ekranı vs cevap verin
ben daha önce sana yazdım sanırım bu tür ürünleri almadan önce yerinde gidip incelemeni tafsiye ederim kamerası düğmeleri artık neyi varsa görünürse denemeni tafsiye derim ekran görüntüsü ne bakardın kalitesine eline geçtikten sonra iyade demezsin söyliyim .her hangi bi arızası yoksa tabi
VATAN BİL-Gİ-SA-YAR
Adamlar Türkiye'de dev hocam bide sana bozuk leptop mu gönderecek :)
Niye dalga geçiyorsunuz adamla demekki ilk alışverişi ve endişeli gayet normal bir şey
Sen merak etme kardeşim bozuk çıkarsa geri gönderebilirsin
ne alakası var vatanla bu işin sanki vatan yapıyor bilgisayarları aracı pazarlıyıcı firma ..ürünü karkocudan almadan önce kapıda teslim aldığına dair imzanı atmadan beklet adamı <> aç bak kontrol et çalıştır kırığı pürüzü varmı diye daha sonra oğraşması zor olur yani bunlar öneli sesini konrol et nebiliyim ekranına bak pürüzü çiziği varsa hemen kapıda iyade et ..hayırlı olsun
ne alakası var vatanla bu işin sanki vatan yapıyor bilgisayarları aracı pazarlıyıcı firma ..ürünü karkocudan almadan önce kapıda teslim aldığına dair imzanı atmadan beklet adamı <> aç bak kontrol et çalıştır kırığı pürüzü varmı diye daha sonra oğraşması zor olur yani bunlar öneli sesini konrol et nebiliyim ekranına bak pürüzü çiziği varsa hemen kapıda iyade et ..hayırlıtmm gelince öyle yaparım
valla güzel ürün i7 işlemci 5730 ekran kartlı daha ne isterki insan hemde asus ama gördüğüm kadarıyla ordaki fiyat pahalı umarım daha ucuza almışsınızdır
valla güzel ürün i7 işlemci 5730 ekran kartlı daha ne isterki insan hemde asus ama gördüğüm kadarıyla ordaki fiyat pahalı umarım daha ucuza almışsınızdırŞuanda Vatan Bilgisayarda indirim var. Ucuza almış.
Asus N61JQ
Bismillah kardeş yeni pc almışsın bozuk çıkar mı diye soruyorsun?xD
bu pc depoda ucuz ama burda sana bi işlem yaptıryor pc depo bende bilgisayarımı alamadna önce orda 200 milyonda ucuzdu ama yaptırğı işlemlerden dolayı alamadım nedir diceksiniz düşün kimlik fotokobisi ünlü arklaı kradi kartı fotokopisi önlü arkalı bunları istiyorlar ..bende başka bi siteden almak zorund akaldım
kaç günde geliyor kargoyla gelmedi pc 1 gündür :D
1 Günde gelmez eğer Cumartesi'de gelmezse Pazartesiye sarkar.