İyi akşamlar
Arkadaşlar bana güzel bir dj programı önerebilcek olan varmı?Fl studio 7 vardı ama zor olduğundan dolayı kullanamadım ve kayıt yapamadım.Türkçe yaması olan olursa çok sevinirim.Biliyorum biraz zor olma itimali ama belki bilen arkadaşlar vardır.
DJ Programı
virtual dj alanında en iyisidir bence
bende tam sürümü var istersen msn den hallederiz.
Virtual DJ öneririm ben o programı kullanıyordum programı şu adresten yamayı şu adresten indirebilirsin.
Ben tam sürümünü bulamadım bende CD vardı oradan yüklemiştim.
(Faraone yazını görmemiştim o an cevaplıyordum ama sende işini biliyorsun aynı programı önerdik.)
Merhaba;
FL Studio bir DJ programı değildir. Beat yapma veya ses oluşturucu olarak tanımlayabiliriz. FL Studio dışında benim kullandıklarım ( bazıları lisanslı );
* Steinberg Cubase SX3,
* Reason 4,
* HipHop EJAY,
* Techno EJAY ...
Aralarından en kolay kullanımı olan program FL STUDİO. Tabi lisansın olmadan bunların hiç bir anlamı yok. Ama sana DJ efectlerini içeren bir program önerebilirim. Ancak buda 20 günlük bir deneme süresi olarak Internet 'den indirilebiliyor. Dediğim program: Virtual DJ.
Tabi lisansın olmadan bunların hiç bir anlamı yok. A
Virtual dj bi ara vardı fakat çok kullanıslı bır program değıl.Ben daha sade ve daha profesyonel bir program arıyorum.Ama yardımlarınız için teşekkürler.Cdlerde olması lazım bı yukleım tekrardan bakayım olmadı.Bu arada bılen arkadas varsa yazabılır.
Merhaba;Peki bu dediklerin içinden kayıt yapma özelliği olan ve önerebilceğin 1 tanesi var mı?Virtual dj hariç..FL Studio bir DJ programı değildir. Beat yapma veya ses oluşturucu olarak tanımlayabiliriz. FL Studio dışında benim kullandıklarım ( bazıları lisanslı );
* Steinberg Cubase SX3,
* Reason 4,
* HipHop EJAY,
* Techno EJAY ...Aralarından en kolay kullanımı olan program FL STUDİO. Tabi lisansın olmadan bunların hiç bir anlamı yok. Ama sana DJ efectlerini içeren bir program önerebilirim. Ancak buda 20 günlük bir deneme süresi olarak Internet 'den indirilebiliyor. Dediğim program: Virtual DJ.
Tabi lisansın olmadan bunların hiç bir anlamı yok.
Hepsinde mevcut. En kaliteli Profesyonel Ses Programları dediklerim. Mysto & Pizzi biliyorsanız anlarsınız, Dünya 'nın en iyi Remix 'cileri. Onlar saydıklarım arasında Reason programını kullanmaktalar.Yazdıklarınızdan ilk gözüme çarpan reason programı oldu ve internetten baktım biraz.Güzel bir programa benziyor.Aslında sormak istediğim şu Sagopa kajmerin bu videodaki gibi disklerden çıkardığı sesi bu programlarda yapabilirmiyim?http://www.izlesene.com/video/tv ... rn-table-show/59129
Programı hele bir çöz alasını yaparsın o Stretch 'in. Klavyede pek iyi olmasada gene ufak tefek çalışmalar ortaya çıkartabilirsin. Program çok kapsamlı. Offical WebSitesi 'nden yeni sesleri güncelleyebilirsin. Dediğim gibi Lisans lisans lisans. İş lisansda bitiyor. Aslında FL Studio 'dada Stretch efectleride mevcuttu. Biraz kurcalayarak bulabilirsin.
Tşekkür ederim arkadaşım programı internnetten indiricem bakalım dediğin gibi mi prgram??Tekrardan teşekkürler.
Virtual DJ öneririm.Çok kullanışlı bir program.
http://www.virtualdj.com/download/trial.html