DJ TARKAN Yeni Klip ve Röportaj!

Koray Kocaman
01-05-2009, 19:51   |  #1  
Koray Kocaman avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,876 mesaj

Ülkemizde dans müziğinin en başarılı ismi olarak kabul edilen ve dünya’nın en iyileri arasında gösterilen DJ Tarkan’ın ikinci klibi olan, ve aynı zamanda kısa bir süre sonra müzik marketlerdeki yerini alacak olan ikinci albümü’nde yer alan “Deep Dive in Istanbul” adlı parçasının videosunu MTV Türkiye’den izliyebilirsiniz.

Yer, zaman ve atmosfere göre çaldığı farklı setleriyle gerek Türkiye’de, gerekse de yurtdışında geniş bir dinleyici kitlesine sahip olan DJ Tarkan, dünya’nın en önemli müzik dergisi olan DJ MAG tarafından yapılan ankette dünya’nın en iyi 78’inci dj’i seçilerek bu listeye giren ilk Türk olmuştur.

DJ Tarkan, yaptığı prodüksiyonlarla da Tiesto, Sasha, John Digweed, Paul Oakenfold, Deep Dish, Paul van Dyk, Roger Sanchez ve daha birçok dünyaca ünlü isimlerle yurtiçi ve yurtdışındaki organizasyonlarda aynı kabini paylaşırken bu isimlerin vazgeçilmez prodüktörlerinden biri haline gelmeyi basardi.

DJ Tarkan hakkında ayrıntılı bilgi almak için websayfası olan  http://www.djtarkan.com veya   http://www.myspace.com/djtarkan sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Deep Dive in Istanbul (& Soul Tan feat. Zara) (Exclusive)

MTV Türkiye ile Röportajı;

Turkish Developer
04-05-2009, 05:21   |  #2  
Turkish Developer avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
671 mesaj

2000 e Yakın Track CD Mevcut Bende.5-6 Yıl Öncesinde , Hobi Olarak Başladım ve O Yıllarda,Kendimi Kısa Bir Zaman Diliminde İyi Yerlere Getirdim. Antalya,Bodrum,Marmaris,Istanbul ve Yunan Adalarında yatlarda Professional Dj lik Yaptım Yaz Aylarındaki Boş Zamanlarda.Bir Kaç Yıldır Alanım Olan Sektöre Döndüm:) O Yıllarda Pek Fazla Dans Müziği Tutulmuyordu. Electronic Müzikle İç İçe Olan Biri Olarak'ta Son Yıllardaki Bu Piyasanın Canladığını Görmek Güzel. En Azından Kaliteli DJ lerimiz Club'larda Duvarlara Çalmıyorlar Artık. Resident DJ lerden Ziyade Özel Partilerde Konuk Olan Guest Dj lerin Special - Set leri Daha Dikkat Uyandırıyor.

DJ Tarkan,  Dj Gürdağ,Murat Batı,Murat Uncuoğlu, Dj Garen, Mert Yücel,  ve Kaliteli Bazı Diğer DJ lerin Partilerine Davetli Olarak Katıldım Yurt İçinde,İlerleyişi Gözlemlemek Mümkündü Zaman Geçtikçe.

Yurt Dışında Bir Müddet , Moscowa, Almanya Özellikle Hollanda Love Parade, Trance Energy, Electronica Istanbul Global Gathering Parti Festivallerini O Atmosferde Yaşamış Olarak , O Dönem ile Her Geçen Yılın Dönemine Kıyaslama Yaptığımda ,Gerçekten  Değişim Belirgin Derecededir.

Electronic,  Progressive (Deep,Dark,House,Trance) Müzklerde,
Dj Tiesto, Armin Van B. Johan Gielen, Niki Bellucci, Timo Mass , Benny Benassi, Hed Kandi, Carl Cox , DANNY TENAGLIA , David Guetta,and Vendetta , Deep Dish, Dj Yahel, James Holden , Martin Solveg, Marco Bailey , Paul Van Dyk, Robbie Rivera , Sasha , Offer Nissim Gibi Disc Jockeyler Günümüzde Son Derece Kaliteli İsimler. ve Bunların Bir Çoğunun Ülkemizde Son Yıllarda Tur Düzenlemeleri ve Canlı Performans Sergilemeleri Dans Müziğindeki Bu Yükselişi Tezliyor.

DJ Tarkan Dünya DJ Listesi Sıralmasında zaten İlk 100 de Yer Alıyor ve Bu En İyi Listesinden Düşmüyor. Başarısı Kuşkusuz Hak Ettiği Daha İyi Yerlere Getirecek. Bu Yüzden '' No Smoking '' :)

Herkese Sevgiler...

supercocuk
05-05-2009, 16:45   |  #3  
supercocuk avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
550 mesaj

Kendisinden bizzat aldığım dvd ve cd'ler ile imzalı chapter one albümünü ömrüm boyunca saklayacağım :) gene harika bir iş, ve tabi ki dj tarkan imzası.Türkiye'nin gururu :)

Koray Kocaman
09-05-2009, 19:11   |  #4  
Koray Kocaman avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,876 mesaj
supercocuk
Kendisinden bizzat aldığım dvd ve cd'ler ile imzalı chapter one albümünü ömrüm boyunca saklayacağım :) gene harika bir iş, ve tabi ki dj tarkan imzası.Türkiye'nin gururu :)
Arkadaşlar bende Dj tarkanın ekibindeyim.Web sitesinden sorumluyum.Bir ihtiyacınız olursa yardımcı olurum.

Selçuk İslamoğlu
09-05-2009, 19:52   |  #5  
Selçuk İslamoğlu avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 73
4,133 mesaj
Me@
Arkadaşlar bende Dj tarkanın ekibindeyim.Web sitesinden sorumluyum.Bir ihtiyacınız olursa yardımcı olurum.
Malesef farkındayız...

ECHELON_
09-05-2009, 19:55   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj

benim uzayım myspace değil
bırakın yüzeyim gök yüzünde yol belli

Son Düzenleme: ECHELON_ ~ 09 Mayıs 2009 20:23
Koray Kocaman
10-05-2009, 23:32   |  #7  
Koray Kocaman avatarı