İşletim Sistemi : Win7 ultimate 32 bit
Sorun : Dll suite programı ile diyelim ki tarama yaptınız ve 150 tane sorun buldu.Onar dediniz ama geriye 55 sorun kaldığını söylemekte ama bir türlü onaramamaktadır.
Çözüm : Dll suite ana ekranında Dll yükle ücretsiz kısmına tıklayın ve geriye kalan 55 sorun için yükleme yapmak isteyecektir.Bunu yaptınız bu seferde dll suit dll dosyalarını indirdikten sonra sıkıştırma başarısız demektedir peki neden ?
Çünkü win7 sistem32 klasörüne admin olsanız bile yeni bir klasör açtırmıyor yani klasör sahipliğiniz ve tam denetiminiz olmadığından Dll suite programı yönetici olarak işlem yapamıyor ve dll dosyalarını yükleyemez.
Kısaca Sitem32 klasörüne tam denetim verdikten sonra Dll suit programını kullanmanızı tavsiye ederim.
İzlenecek Adımlar ;
1.Dll sute programını kurun
2.Sitem32 klasörüne ve alt klasörlerine tam denetim izni sağlayın
3.Dll suite programını çalıştırın ve sonuçları gözlemleyin.Eğer yine dll yükleyemiyorsa o dll hakkında bilgi bölümünü tıkladığınızda bir web sayfası açılır ve o sayfanın altında klasör kısayolu gözükür ki bu klasör muhtemelen sisteminzde yoktur gerekirse klasörü siz oluşturun ve dll yi indirip klasör içine bırakın.
Çözümün teknik seviyesi : Tecrübeye dayalıdır
Saygılarımla