Herkese selam görev yöneticisnde son bi kaç gündür bişe indirmediğimhalde dllhost.exe diye bişe çalışıyor system klasöründe hiç cpukullanmıyor ve kullandığı ram boyutu hep 1.076k olarak sabit kalıyorbilen varmı bu bi virüsmü yoksa sistem dosyasımı? :S
dllhost.exe virüsmü? lütfen yardım
bazı dll kütüphaneleri vardır programların çalışmasına yardım eden. dllhost bunları çalıştırır.
system32 içinde ise merak etme system yada windows klasöründeyse sakat. görev yöneticisinde bu exe nin sağında System yada Local Services yada Local System yazıyorsa korkma.
Çok teşekkürler yanında system yazıyo sanırım virüs değil :) İçim rahatladı
bazı dll kütüphaneleri vardır programların çalışmasına yardım eden. dllhost bunları çalıştırır.Abi korkutma yav son anda yakalım çünkü 3-5 saniye de kayboluyo kendi kendine :Ssystem32 içinde ise merak etme system yada windows klasöründeyse sakat. görev yöneticisinde bu exe nin sağında System yada Local Services yada Local System yazıyorsa korkma.
bende başka bişey yazıyor ?com'dan bişey olmaz dimi açıklama değişik geldi ondan :D
Son Düzenleme: ismet35 ~ 23 Eylül 2009 16:08
Possibly nasty!
According to our database this process runs normally in
c:\windows\system32\! Check if you know this process and arrange a
viruscheck where required. This process is not running from the
System32 folder as it is supposed to be.
- Yani eğer dllhost.exe c:\windows\system32\'nin içindeki değilse ve görev yöneticisinde kullanıcı adında SYSTEM, Local Service ya da Local System değil de başka bir kullanıcı adı yazıyorsa tehlikelidir hemen işlemi sonlandırın ve bilgisayarınızı tarayın virüslere karşı.