Kendim bir dll yazıp bunu sisteme entegre etmeye çalışıyorum ancak sürekli olarak bu hatayı alıyorum.System32 altında zaten varolan bazı dlllerde yine bu hatayı veriyor.Bunun nedeni nedir acaba.
Teşekkürler.
dllRegisterServer giriş noktası bulunamadı
dll dosyası problemli olabilir
örneğin regsvr32 vbscript.dll yazdığında bir problem oluyor mu?
çalıştıra sfc/scannow yazdım ama ismi doğru yazdığınızdan eminmisiniz diyor.yani olmuyor
Bende çalıştıra sfc/scannow yazdım ama ismi doğru yazdığınızdan eminmisiniz diyor.olmuyo nasıl yapabilirim bu hatayı çok acil yardım usta.Şimdiden çok saol kolay gelsin.
sfc /scannow yazmanız gerekiyor arada boşluk olmalı sanırım burda sorun oluyor
sfc /scannow bunu yazınca hata veriyor lüften yardım
sistemi geri yükle yapsam düzelmez mi acaba
ATL Active Template Library kelimelerinin baş harfleri alınarak oluşturulmuş bir kütüphanedir. Bu kütüphane yardımı ile COm sınıfları oluşturabilirsin. Ve bu oluşturduğun Com sınıflarına Win32 api fonksiyonlarını gömebilirsin. Eğer VS 6.0 kullanıyorsan ATL ... Wizard olucak tı yeni proje seçeneklerinde bir denersen belki birazdaha bilgi sahibi olursun. DllRegister server COM bileşenlerini kaydetmek için kullanılan giriş fonksiyonu. Nasıl C++ta uygulamayı mainden başlatıyorsan COM da bileşeni DllRegisterserverdan başlatmaz sadece kaydeder.
(VS.85).aspx burdaki adreste ayrınlıtı bilgi bulabilirsin.
burdaki adrestede istediğin DllUnregisterServer fonksiyonu var. Buda kaydedilen Dll dosyasının kayıdının silinmesi için gerekli fonksiyon
başka forumda bunu yap olur diyorlar bunu anlayan varsa bi resimli anlatım yaparmı
arkadaşlar bende wolfteamenvanterhack hilesi var onu açamıyom bu hatayı veriuo :( dllregisterserver giriş noktası bulunamadı hatası veriyo
denedim cd den ayarlayamadım çözümü microsoft vermiş
.
Başlat'ı tıklatın, Tüm Programlar'ın üzerine gelin, Donatılar'ın üzerine gelin ve sonra Komut İstemi'ni tıklatın.
Komut İstemi penceresinde, Regsvr32 C:\Windows\System32\Msxml.dll yazın ve ENTER tuşuna basın.
Aşağıdaki iletiyi aldığınızda Tamam'ı tıklatın: