DNS sorunu ağ var ama internete girmiyor

bigdeath
16-06-2014, 19:32   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
111 mesaj

merhabalar bundan 1   2 ay once aynısı basıma geldi tanımlanamayan ag felan diyordu nete girmiyordu sorna cozuldu simdi  iste yine yapmaya basladı tanımlanamayan ag int erisimi yok diyor ama biraz oynadıktan sonra ag geliyor nede girdigimde dns sorunu yazıyor dns yi otomatik alsamda elle ip versemde bütün dns leri yazsamda yinede sorunu çöznüş deilim interneti aradık otomatige alın dediler zaten otomatik teydi yani buda yardımcı olmadı hatta cmd deden ip dns bile sıfırladım olmadı ne yapmalıyım nete giremiyorum lap top ta sorun yok suan lap top tan giriyorum modemde kabloda hiç bir sorun yok sebep yüzde yüz dns de ne yapmalıyım eger denediklerimden sonra bi çözümü yoksa format mı atayım format atarsam düzelirmi ?  şimdiden teşekkürler

xxxxxx_emre_xxxxxx
17-06-2014, 12:35   |  #2  
Taze Üye
16 mesaj

bir programdan sebep oluyo olabilir

bigdeath
18-06-2014, 00:44   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
111 mesaj

nasıl yani nasıl orenecegim

Elinthrio
16-10-2014, 16:50   |  #4  
Yeni Üye
21 mesaj

Modemde ve kabloda bir sıkıntı yoksa, diğer bilgisayardan rahatlıkla girebildiğiniz halde o bilgisayardan giremiyorsanız, olayın dns ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Tanımlanamayan ağ hatasını dnsye yorumlamak doğru olmaz. Zamanında benim de başıma gelmişti, ama benim sorunum modem kaynaklıydı. Eğer donanımsal bir probleminizin olmadığından eminseniz, sisteminizi sağlam bir taramadan geçirmenizi tavsiye ederim. Bağlantıyı engelleyen ve yavaşlatan birçok virüs mevcut internet aleminde.

MalwareBytes programıyla sisteminizi iyice taratın. 

Sorununuz yine de çözülmüyorsa, çok klişe olacak ama, format atın. :)