Merhabalar ,
Bazı gerekli sitelere giremiyorum , DNS 'yi değiştirmek gerekiyormuş , DNS'yi programsız bir şekilde değiştirmenin yolunu biliyorsanız lütfen anlatır mısınız ? 3G Vınn Kullanıyorum...
DNS Sorunu
Denetim Masası > Ağ ve İnternet > Ağ ve Paylaşım Merkezi > Yerel Ağ Bağlantısı > Özellikler > İnternet Protokol sürüm 4 (TCP/ipv4) > Aşağıdaki DNS sunucularını kullan'a gel ve Open DNS (ya da başka bir DNS) adreslerini yaz.
Open DNS:
208.67.222.222
208.67.220.220
kardeş Ağ Ve Paylaşım Merkezi deyince , Yerel Ağ Bağlantısı diye birşey gelmiyor. Zaten 3G Vınn Kullanıyorum o yuzden Yerel Ağ Bağlantısı diye bir seçenek gelmemesi lazım
Aşağıdaki yazımı oku. Ufak bir programla en hızlı dnsyi bulup değiştirmeyi anlattım. Videolu anlatım da var.
www.andacisik.com/tr/dns-adreslerini-degistirme/
teşekkür ederim peki 3G'de de olur mu bu ? olursa zaten programın boyutu çok küçükmüş 2 dakikada yaparım
teşekkür ederim peki 3G'de de olur mu bu ? olursa zaten programın boyutu çok küçükmüş 2 dakikada yaparımAvea ve Vodafone 3G DNS değiştirme:
ht
tp://forum.shiftdelete.net/donanim-sorunlari-ve-cozumler/125278-3g-modemlerde-dns-degistirme-anlatim.html
Turkcell DNS değiştirme:
http://www.1923turk.com/showthread.php?t=21438O programdan en hızlı DNS'yi bulun. 3G kontrol panelinden yazın : )
Şuan iş yerindeyim ekran görüntüsü koyamıyorum ama tarif edeyim.
Araçlar>Seçeneklere Gel Sonra Profil Yönetimine Gel.
Yeni sekmesine tıkla
Profil Adı Belirt. (Örn: DNS Bağlantı vs.)
APN : Static yap
Gelişmişe Tıkla.
Ip Ayarı : Dinamic
Doğrulama Protokolü : CHAP
DNS Ayarı: Static olarak bu kısma dns yazabilirsin. (Ben 4.2.2.1 ve 4.2.2.5 kullanıyorum)
WINS ayarına karısma.
Sonra kaydet programı kapat aç, bağlanırken Profil adı kısmından oluşturduğun profili seçerek bağlanabilirsin.
Avea ve Vodafone 3G DNS değiştirme:teşekkürler
ht
tp://forum.shiftdelete.net/donanim-sorunlari-ve-cozumler/125278-3g-modemlerde-dns-degistirme-anlatim.html
Turkcell DNS değiştirme:
http://www.1923turk.com/showthread.php?t=21438O programdan en hızlı DNS'yi bulun. 3G kontrol panelinden yazın : )