[URL="http://www.istanbulhost.com"][/URL]
Domain + Host nereden alabilirim yardım :)
Arkadaşım bir çok firma var ama şimdi aklıma gelmioo ama googleden arrat bulursun ......
Arkadaşlar bu konu altında bende size bi soru sorim bedava .com lu site açabileceğimiz bir site varmı lütfen cvp yazın ...
bedava derken arkadaşım ücretsiz sitemi açmak istiyosun acaba :)
Evet aynen bitane varda bedavasitem den açmıştım beğenmedim :) yani com lu açamadım eğer bi bilgin varsa paylaşırmısın ...
.com lu bedava site yok piyasada sen en iyisi joomla yada drupal da bir site yap hazırsiteler tabiki bunlar sonra bi hosting firmasından domain + host alırsın ben buldum birtane istanbulhost diye orda doman 9 $ mış ucuz sayılır hostimgi bilmiyorum yıllık 9 $ işte kafana göre tasarım yap sonra internette yayınlar hatta para bile kazana bilirsin joomla bilirsen internete böyle elman arayan çok sen eniyisi joomla öğren ok hadi kolaygele sana iyi gümler :)
Saol ilgilendiğin için sanada iyi günler :)
ben datros web hosting ile çalışıyorum çok memnunum tavsiye ederim. www.datros.com
[URL="http://www.istanbulhost.com"][/URL]
www.netfirms.com yada www.netfirms.ca sana tavsiye edebilecegim en super host butun Turk arkadaslarima da tavsiye ederim yalanim yok isteyene yardim ederim 6 ay kadar da kullaniyorum ozellikleri soyle
300 gb alan 3000gb trafik 400 e posta gerekli forum ve portal scriptleri icerisinde kolay kullanimli arayuzu 60 normal mysql database zaten fazlasiyla yetiyor 5 adet ucretsiz domain geliyor yaninda 178 canada dolari verdim bunun 110 dolarlik olani da soyle ve bu bahsettigim yillik paketler
250 gb alan 2500gb trafik buna sinirsiz derim artik ben kimse bu trafigi asamaz bence 2 adet domain ucretsiz 30 mysql database mail felan filan
yardim istiyorsaniz casama@casama.cjb.net msn adresinden bana hangi konuda yardim istiyorsaniz yazin www.bizimonline.biz sitemi 6 aydir bu firma ile yayinda tutuyorum isteyen girip bakabilir.
hımm artık gerekyok arkadaşım saol ama ben daha kaliteli bir hosting firması buldum 5 yıllık host + domain alıyosun 3 yıl parası ödüyosun www.istanbulhost.com(Hosting ve Domain Hizmetleri)
merhaba profesyonel bişi yapmak istersen kardeş hosting.turk.net adresini ziyaret et hosting alana domain bedava kampanyası yapmıişlar bi incele bedavalar şu an için çokta güvenli değil spam kaynıyo.
peki forum falan mı kuracaksın yoksa normal bir sayfa mı ?
simdi sunu anlamadim konuyu acan arkadas ürfet34 imzasi ve avatarina baktigimda istanbulhost reklami goruyorum acaba istanbulhost boyle birsey yapmamiz karsiliginda domain + hostmu veriyor? =)