Donanım dünyasının en büyük 10 fiyaskosu

CHIP Online
23-08-2008, 02:16   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Donanım dünyasının en büyük 10 hayal kırıklığını seçtik. Okurken çok eğleneceksiniz...

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/Dona ... fiyaskosu_4094.html

Resimlerle: Donanım Dünyasının En Büyük 10 Hayal kırıklığı

Apple Newton zamanının ilerisindeydi, Minidisc ise pek gerekli değildi. Peki bu iki donanımın ortak noktası ne? Bunlar, teknoloji dünyasının hayal kırıklıklarıydılar. En kötü 10 hayal kırıklığı donanımını konu alan yazımızı okurken umarız iyi vakit geçirirsiniz.

Donanımsal hayal kırıklıklarını yaratan teknoloji nedir? Böyle bir teknoloji var mıdır?

Risk almadan buluşlar, yeni fikirler hayata geçirilemez. Çoğu zaman risk almak, riske girene avantaj getirmiştir. Örneğin iPod: Apple bu noktada, tasarımın satın alma konusunda ciddi bir kriter olduğunu tüm dünyaya gösterdi. Mutlu sona ulaşan bir buluş.

Buna karşılık aynı Apple'ın Newton cep bilgisayarı (PDA) ele alındığında, risk almanın bazen  berbat sonuçları da olabildiği söylenebilir.

Sizi fotoğraf galerimizde modern teknolojinin en büyük hayal kırıklıkları ile dolu, ufak bir gezintiye çıkarıyoruz. İyi seyirler...

Tüm konu: Donanım dünyasının en büyük 10 fiyaskosu

Resimlerle: Donanım Dünyasının En Büyük 10 Hayal kırıklığı

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Sizce gelmiş geçmiş en büyük donanım fiyaskosu nedir?

İtacHi_
23-08-2008, 09:11   |  #2  
İtacHi_ avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,894 mesaj

Resimlerdeki en son telefon harbiden hayal kırıklığıKahkaha

Kapalı Hesap (34907)
23-08-2008, 09:44   |  #3  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 5
1,440 mesaj

Günümüz teknolojisinin dizaynı ergonomik yapısı itibarı ile bize geçmişte üretilmiş bazı donanımların, Ergonomik yapısı çok farklı,tuhaf farklı geliyor,
bugünümüzdede kullandığımız bazı donanımların ilerki yıllarda tuhaf gelecektir.,zamanla malesef görüntüler farklı gelebiliyor.,

Mehmet-
23-08-2008, 11:27   |  #4  
Mehmet- avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,296 mesaj

Ben casper bilgisayar kursundaki bilgilere göz atarken Trackball'u ilk defa orda  okuyup öğrendim. Sonra kendi kendime: "Bu ne ya? Saçma sapan bir ürüne benziyor." dedim.
Hayal kırıklığı listesine girmiş. Hiç şaşırmadım Kahkaha

Forza Bjk
23-08-2008, 14:36   |  #5  
Üye
Teşekkür Sayısı: 0
86 mesaj

Trackball'lar Garanti bankalarında var hala:).O para çekme makinasında.