Donanım kaldırma sorunu mu?

LiLuven
31-12-2009, 02:44   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

genel olarak forumda arattım ancak bana yardımcı olucak bir başlık bulamadım.
öncelikle sorunum şu:
3 yıldır sony walkman im var ve tabi sonic stage ile çalışıyor .şimdiye kadar bir sorunum yoktu ancak geçen akşam artık benim yetemediğim bir sorunla karşılaştım.çözüm aradım ve bulamadım.mp3 playerımı pc ye takıyorum ve sonic stage i açıyorum ancak unstable connection hatası alıp içindeki tüm aşrkıları silmemi istiyor dediğini yapıyorum ama işlem başarısız oluyor.bunun üstüne mp3 playera basıyorum formatı ve içine en son güncel sürücü dosyasını yüklüyorum sony nin kendi sitesinden indirdiğim.hadi diyorum sonic stage e de el atayım onuda kaldırıp tekrar kuruyorum. sonra tekrar deniyorum ancak program inatla mp3 playerımı görmüyor.sonra benimle aynı sisteme sahip arkadaşın pc sinden deniyorum ona kurup sonic stage i ve ikiside o pc de çalışıyor.
benim olası sorun tahminlerim şunlar:
bazen mp3 playerimi  usb bellek gibi kullanıyordum ancak şimdiye kadar böyle bir sorunla karşılaşmamıştım ve arkadaşımın pc de çalıştı.
ayrıca başkasının bilgisayarına ilk taktığımda karşı bilgisayar otomatik olarak mp3 playerimi sony walkman olarak algılıyordu ancak artık benim pc böyle algılamıyor.
benim istediğim uzun lafın kısası benim bilgisayarım bu mp3 playerimi daha önce hiç tanışmamışlar gibi unutsun sonra ben mp3ü ona walkman olarak tanıtayım eski geünlerdeki gibi tanışsınlar kaynaşsınlar sonic stage de arayı kursun benim pc dede walkman olarak görebilsin mp3 ümü.
Denediğim diğer yollar
aygıt yöneticisinden sürücü güncellemeyi,aygıtı devredışı bırakmayı,kaldırmayı hatta aygıtı değiştirmeyi bile denedim bana mısın demedi.
şimdi pc ye format atmadan istiyorum ki mp3 ümü walkman olarak görsün ve sonic stage unstable connection(çünkü sonic stage -kendiside yeni sürümü-mp3 ün mp3 olduğunu anlayamıyor bence çünkü bilgisayarım onu usb bellek olarak gösteriyor ona diye düşünüyorum.)hatasını vermesin ...
ne olur artık birileri yardım etsin günlerce aradım netten aynı sorunu yaşayan bir kaç kişi daha buldum ama onlarında yardım istekleri cevapsız kalmış.tüm herşeyi sil baştanda yaptım ancak olmuyor.hertürlü yardıma açığım artık. şimdiden teşekkür ederim..