Experin anasayfasına girip sürücülerimi nasıl güncelleştirebilirim bilgilerinizi bekliyorum dowlada serkmesi var tıkladım uyumsuz sürücülerden başka bbişey yok nasıl güncelleme yapacağım yardım edin teşekkürler
donanım sürücülerimi nasıl güncelleştirebilirim
Sürücüleriniz ancak donanımınıza aitse çalışır. Aksi takdirde sisteminizi bile bozabilir. Exper sayfasından sürücü güncellemek için, donanımınızın modeli neyse, ona göre web sitesinden güncel sürücünüzü indirip kurarsınız. Ama bilmediğinize göre bence hiç kurcalamayın. Ayrıca Chip Online'ın ücretsiz bilgisayar kursunu öneririm. Genel bir anlayışınız olur sistem hakkında:
Ekleme: Exper bilgisayarınızın modeli neyse ona göre aramanız gerekiyor.
arkadaşım işletim sistemini yazmamışsın vista olduğunu farzederek yazıyorum xp ise benzer yollarla yapabilirsin
öncelikle exper sayfasına gidip modelinize göre indirebileceğiniz sürücüleri listeleyin sonra aygıt yöneticisini açıp güncellemek istediğiniz donanıma çift tıklayın ve süerücüsünün sürüm no sunu kontrol edin eğer sitede sizinkinden daha güncel bir sürücü varsa indirin ve kurun adım adım sürücüleri bu şekilde kontrol edin ama eğer harici bir ekran kartınız varsa bunun driver ını ati veya nvidia nın sitesinden indirin çünkü exper in sitesindeki fi tarihinden kalmadır muhtemelen eğer ekran kartınızın modelini ve masaüstümü diz üstümü olduğunu yazarsanız size linkini verebilirim
masa üstü vista home premium experin sitesindekiler tarihi eser gibi inceledim ben donanıma uymuyor ne yapmalıyım ekran kartımda NVIDIA GeForce 9400 GT
zaten 2 sürücü var sitede çok eski güncelleştirme yok o sitede sanırım yardım için teşekürler cevabınızı bekliyorum