Arkadaşlar merhaba. Bilgisayarım profilimde yazıyor. canavar gibi bir bilgisayarım var. çok güvendiğim bir bilgisayarcı var yani öyle bilgisayarcı bir şey yapmıştır diyemem çünkü 20 yıldır babamların şirkette çalışıyor aile dostumuz gibi birşey. başlayım anlatmaya :
27 aralık 2011 günü bilgisayarımı topladım. ilk 1 hafta falan cok sorunsuz kullandım. sonra fark ettim ki güncelleştirmeleri açık bırakmışlar o yüzden windows korsan diye kullanmadım pc yi. bende götürdüm bu bilgisayarcı abimize tertemiz bi format falan ekran kartını her bi şeyi kurdu bana tam hayalimdeki bilgisayarı verdi. indiriyordum istedigim oyunu çatur çutur oynuyodum. dota2 key de çıkmıştı 2 haftada 102 saat dota2 oynadım. Geçen haftadan beri benim bilgisayarım takılmaya başladı. ama böyle takılma derken direk çat diye takılıyor klavye maus falan oynatılmıyo tek çare reset atmak oluyordu. bu sebepten ötürü götürdüm bilgisayarcıya dedim tam format at sıfırla pc yi harika et bunu gene.
yarım saat önce elime geldi pc ve çok kötü -.- öncelikle klavye ve mausu mu arka taraftan takamıyorum çünkü arkadaki usb girişleri çalışmıyor bu neden ?
Monitörüm HDMI olması ve kablosuda var , 1920x1080 çözünürlükte olmasına rağmen 1600x900 maximum diyor ve sadece standart VGA var bu neden ?