Donanımhaber' den üst üste yediğim banlar...

alper8118
17-01-2012, 22:08   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
553 mesaj

neticesinde buraya tekrar dönüş yapma kararı aldım,
15 gün k. dışı ban aldım
1 gün sonra tekrar 15 lik aldım
k. dışıya girmek için fake açtım ip den falan anladılar herhalde.
1 hafta toptan verdiler rahat bırakmıyor yönetciler beni benden buradayım işte.

Kapalı Hesap (101323)
17-01-2012, 23:50   |  #2  
Kapalı Hesap
3,337 mesaj

aynen ya  rahat bırakmıyorlar  yine burdayım     anneannemi kaybettiğim için acım taze olduğu için bugün biraz  kavga ettim üyelerle    kalplerini kırdım    bugünlerde kafam çok  karmaşık    hatta adamın biriyle fena  tartıştım söyle yerini gelip dövecem diyor    uğraşamam milletle alacak 10 kişi gelcek veya   küçük  çakıyla falan gelcek  
gerçi haksız olan bendim fakat dediğim gibi  kafam çok karmaşık bugünlerde burdada saçmalarsam kusura bakmayın

okinkurt
18-01-2012, 06:31   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 308
4,897 mesaj

Ban sebebini merak ettim hocam cevaplamak zorunda degilsin :D Sebebsiz yeremi banlıyolar nedir durduk yeremi atıyolar :D bu arada liber dostum adres felan verme adam psikopat cıkar ceker vurur felan sakat isler aman diyim :D cok ceb kabadayısı var ülkede cahil ne yapacagı belli olmaz.

Kapalı Hesap (101323)
18-01-2012, 06:44   |  #4  
Kapalı Hesap
3,337 mesaj

ya aslında tel no mu verip  telden adresi yollıcaktımda  dedim sonra  adam silahla gelir veya bıçakla    yediremez  öldürür  veya  10 kişi gelir  yoksa temiz şekilde silahsız  tek başına gelcekse sorun yok    en fazla dayak yerim oda  düşük ihtimal adam büyük ihtimalle  çirozdur    dayak atar  yollarım  ama yine sakat yediremez çeker vurur

Kapalı Hesap (101323)
18-01-2012, 06:46   |  #5  
Kapalı Hesap
3,337 mesaj

öyle birine  geçende  facede  tartışmıştım verdim tel no mu ara adresi söylicem dedim ne oldu arayamadı  zaten arasaydıda  uğraşmazdım çeker vurur  belli mi olur

okinkurt
18-01-2012, 07:10   |  #6  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj

Dostum onların çoğu yüzde 90 ı klavye kabadayısı oluyor :D korkak tipler gelsede bos gelmezler oda kendilerine güven 0 dayak yicegini bilir alır yanına bi zamazurta yer dayağı yediremez cıkartır saplar ne biliyim vurur felan korkak adamlardan korkucaksın ne yaparsa korkak yapar cünki değmez uğraşmaya gerek yok kavga etsen ne olur dövsen ne olur ne sen kazanrsın ne o  faydasız iş gülüp geç ben cod 4 mp oyun oynuyorum orda her gün 5-6 kavga muhakkak oluyo   her birine adres verseydim döv döv bitmezlerdi yada ben dayak yer dururdum  heralde :D gülüp gecmeyi ögrendim :D öle baktınmı insana cok komik gelmeye baslıyor takmıyosun isterse küfür etsin takmamak en iyisi sallamayınca ekran basında cıldırıyorlar cünki :D :D nese gene uzu bi yazı oldu k.bakmayın firenler tutmadu gene :D

Kapalı Hesap (101323)
18-01-2012, 08:01   |  #7  
Kapalı Hesap
3,337 mesaj
Alıntı: okinkurt  
Dostum onların çoğu yüzde 90 ı klavye kabadayısı oluyor :D korkak tipler gelsede bos gelmezler oda kendilerine güven 0 dayak yicegini bilir alır yanına bi zamazurta yer dayağı yediremez cıkartır saplar ne biliyim vurur felan korkak adamlardan korkucaksın ne yaparsa korkak yapar cünki değmez uğraşmaya gerek yok kavga etsen ne olur dövsen ne olur ne sen kazanrsın ne o  faydasız iş gülüp geç ben cod 4 mp oyun oynuyorum orda her gün 5-6 kavga muhakkak oluyo   her birine adres verseydim döv döv bitmezlerdi yada ben dayak yer dururdum  heralde :D gülüp gecmeyi ögrendim :D öle baktınmı insana cok komik gelmeye baslıyor takmıyosun isterse küfür etsin takmamak en iyisi sallamayınca ekran basında cıldırıyorlar cünki :D :D nese gene uzu bi yazı oldu k.bakmayın firenler tutmadu gene :
hakkatan  ha  :)  eskiden samp oynardım hergün muhakkak  30-40 kavga  oluyordu  cod 4 mp daha azmış  :)

Kapalı Hesap (101323)
18-01-2012, 08:03   |  #8  
Kapalı Hesap
3,337 mesaj

http://www.youtube.com/watch?v=L2pKteg8xww
şarkı harika ya

buda harika ama şarkının ismini bilmiyom  
en üstteki  ex love

okinkurt
20-01-2012, 01:37   |  #9  
Yıllanmış Üye
4,897 mesaj
Alıntı: liberty city  
http://www.youtube.com/watch?v=L2pKteg8xww
şarkı harika ya
http://www.youtube.com/watch?v=gm7OcpxxBds  buda harika ama şarkının ismini bilmiyom  
en üstteki  ex

1 ci şarkı cok güzel gercekten 2 de iyi ama 1 süper videoyu indirip mp3 olarak ayırıcam :D 15 kb indirme hızı uzun sürücek ama deger sarkı güzel teşekkürler dostum iyi sarkı bulmakta zorlanan bi vatandasım :D. 

Kapalı Hesap (101323)
21-01-2012, 12:52   |  #10  
Kapalı Hesap
3,337 mesaj
Alıntı: okinkurt  

1 ci şarkı cok güzel gercekten 2 de iyi ama 1 süper videoyu indirip mp3 olarak ayırıcam :D 15 kb indirme hızı uzun sürücek ama deger sarkı güzel teşekkürler dostum iyi sarkı bulmakta zorlanan bi vatandasım :D. 
:)  ne önemi var dostum   işine yaradıysa ne mutlu bana  :)