neticesinde buraya tekrar dönüş yapma kararı aldım,
15 gün k. dışı ban aldım
1 gün sonra tekrar 15 lik aldım
k. dışıya girmek için fake açtım ip den falan anladılar herhalde.
1 hafta toptan verdiler rahat bırakmıyor yönetciler beni benden buradayım işte.
Donanımhaber' den üst üste yediğim banlar...
aynen ya rahat bırakmıyorlar yine burdayım anneannemi kaybettiğim için acım taze olduğu için bugün biraz kavga ettim üyelerle kalplerini kırdım bugünlerde kafam çok karmaşık hatta adamın biriyle fena tartıştım söyle yerini gelip dövecem diyor uğraşamam milletle alacak 10 kişi gelcek veya küçük çakıyla falan gelcek
gerçi haksız olan bendim fakat dediğim gibi kafam çok karmaşık bugünlerde burdada saçmalarsam kusura bakmayın
Ban sebebini merak ettim hocam cevaplamak zorunda degilsin :D Sebebsiz yeremi banlıyolar nedir durduk yeremi atıyolar :D bu arada liber dostum adres felan verme adam psikopat cıkar ceker vurur felan sakat isler aman diyim :D cok ceb kabadayısı var ülkede cahil ne yapacagı belli olmaz.
ya aslında tel no mu verip telden adresi yollıcaktımda dedim sonra adam silahla gelir veya bıçakla yediremez öldürür veya 10 kişi gelir yoksa temiz şekilde silahsız tek başına gelcekse sorun yok en fazla dayak yerim oda düşük ihtimal adam büyük ihtimalle çirozdur dayak atar yollarım ama yine sakat yediremez çeker vurur
öyle birine geçende facede tartışmıştım verdim tel no mu ara adresi söylicem dedim ne oldu arayamadı zaten arasaydıda uğraşmazdım çeker vurur belli mi olur
Dostum onların çoğu yüzde 90 ı klavye kabadayısı oluyor :D korkak tipler gelsede bos gelmezler oda kendilerine güven 0 dayak yicegini bilir alır yanına bi zamazurta yer dayağı yediremez cıkartır saplar ne biliyim vurur felan korkak adamlardan korkucaksın ne yaparsa korkak yapar cünki değmez uğraşmaya gerek yok kavga etsen ne olur dövsen ne olur ne sen kazanrsın ne o faydasız iş gülüp geç ben cod 4 mp oyun oynuyorum orda her gün 5-6 kavga muhakkak oluyo her birine adres verseydim döv döv bitmezlerdi yada ben dayak yer dururdum heralde :D gülüp gecmeyi ögrendim :D öle baktınmı insana cok komik gelmeye baslıyor takmıyosun isterse küfür etsin takmamak en iyisi sallamayınca ekran basında cıldırıyorlar cünki :D :D nese gene uzu bi yazı oldu k.bakmayın firenler tutmadu gene :D
Dostum onların çoğu yüzde 90 ı klavye kabadayısı oluyor :D korkak tipler gelsede bos gelmezler oda kendilerine güven 0 dayak yicegini bilir alır yanına bi zamazurta yer dayağı yediremez cıkartır saplar ne biliyim vurur felan korkak adamlardan korkucaksın ne yaparsa korkak yapar cünki değmez uğraşmaya gerek yok kavga etsen ne olur dövsen ne olur ne sen kazanrsın ne o faydasız iş gülüp geç ben cod 4 mp oyun oynuyorum orda her gün 5-6 kavga muhakkak oluyo her birine adres verseydim döv döv bitmezlerdi yada ben dayak yer dururdum heralde :D gülüp gecmeyi ögrendim :D öle baktınmı insana cok komik gelmeye baslıyor takmıyosun isterse küfür etsin takmamak en iyisi sallamayınca ekran basında cıldırıyorlar cünki :D :D nese gene uzu bi yazı oldu k.bakmayın firenler tutmadu gene :hakkatan ha :) eskiden samp oynardım hergün muhakkak 30-40 kavga oluyordu cod 4 mp daha azmış :)
http://www.youtube.com/watch?v=L2pKteg8xww
şarkı harika ya
buda harika ama şarkının ismini bilmiyom
en üstteki ex love
http://www.youtube.com/watch?v=L2pKteg8xww
şarkı harika ya
http://www.youtube.com/watch?v=gm7OcpxxBds buda harika ama şarkının ismini bilmiyom
en üstteki ex
1 ci şarkı cok güzel gercekten 2 de iyi ama 1 süper videoyu indirip mp3 olarak ayırıcam :D 15 kb indirme hızı uzun sürücek ama deger sarkı güzel teşekkürler dostum iyi sarkı bulmakta zorlanan bi vatandasım :D.