Donanımhaber Forumda Galericiler Çetesi

muroyint
07-08-2024, 13:12   |  #1  
muroyint avatarı
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
23 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Tem 2024

Şu araç kaçmaz dediğiniz ilanları paylaşın diye konu açmışlar ki kelepir ilanları bulsunlar forumdaki vatandaşları kendi keyfine göre kullansınlar. Sazan gibi atlayanlar olmuş kelepir ilanları paylaşmış arabalar elden gitmiş.

Bazı galericilerde kendi araçlarını link atıp bu araba çok uygun diye algı operasyonu yapıp kendi araçlarını satmaya çalışmışlar. Komedi tipler itibar etmeyiniz ...Şu araç kaçmaz dediğiniz ilanları paylaşın diye konu açmışlar ki kelepir ilanları bulsunlar forumdaki vatandaşları kendi keyfine göre kullansınlar. Sazan gibi atlayanlar olmuş kelepir ilanları paylaşmış arabalar elden gitmiş.

Ayrıca bunu farkedip mesaj atarsanız uzaklaştırma alıyorsunuz ve mesajlarınızı siliyorlar. Otomobil genel kısmı bu çetenin eline geçmiş istediği gibi at koşturuyorlar algı operasyonu yapıyorlar... Komedi tipler itibar etmeyiniz ... Bkz DH Otomobil Genel bölümü...

Ayrıca "MOTORA KATKI KOYARAK YAĞ YAKAN ARACIN MOTORUNU GİZLİYORLAR." konusunu açarsanız hemen siliyorlar ve size uzaklaştırma veriyorlar. Çünkü buradaki çete 2. el araçları satamayız diye korkuyorlar haklı olarak.. Aşağıdaki videoyu koyup konu açın çeteyi görün anında konunuzu silecekler..

https://youtu.be/2jOP34Iui9c?si=y37H9s0bGt5hPZFD

Son Düzenleme: muroyint ~ 01 Eylül 2024 14:43 Neden: