Donanımı Güvenle Kaldır Sorunu
flash belleğinizi ready boost olarak kullanıyormusunuz?eğer kullanıyorsanız özelliği kapatın
bu sorun çoğunlukla diskte her hangi bir medya kullanıldığında çıkar. yani bir programla diskten bir dosyayı açtınız çıktınız. ama açtığınız program onu açılanlar listesinin sonuna eklediği için hala kullanılıyor olarak görecektir. hala kullanıldığı için de çıkartılamayacaktır. örneğin mp ile diskte bulunan bir mp3 açtığınızda mp bu mp3 kitaplığa kaydecektir. siz mp kapatmadan diski çıkartmanıza izin vermeyebilir.
yapılacak işlem diski çıkarmaya zorlamak veya çalıştırılan programı kapatmaktır. diski çıkarmaya zorlamak ise 2. resimde bir kaç üst üste denemektir.
Kingston data traveler usb 2.0 yazan yeri durdurdum olmadı.
Ready boost kullanmıorm(zaten istesemde aygıt gerekli özelliklere sahip değil diyor.)
Arka planda çalışan antivirüs, defender vs vs. her şeyi kapattım olmadı. Üst üste 10 kere denedim olmadı..
Başka sitelerde büyük bi dosya kopyalayınca oluoyor bu sorun diyorlar. Başka küçük bi dosya kopyalama işlemi sorunu çözer diyorlar onuda denedim oda olmadı.....
peki flash ın içinde kullandığın dosyalar programlar falan var mı?eğerflash ın içinde çok ullandığın bir program varsa vista onu ram ealmıştır.o yüzdende belleği kaldıramıyorsundur
Bir kaç tane oyun setup ı var sadece...
Tamamdır yaptım sonunda.. :) Hepinize ilgilendiğiniz ve cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim, saolun. Çözümünüde yazıyorum başkaları faydalanır.. OnlyMann'in dediği media programlarına kafam takılmıştı.. Görev yöneticisinin işlemler bölümünden media programlarıyla ilgili işlemleri sonlandırdım, her işlem sonlandırışımda olup olmadığına baktım, en son Nero Home'u sonlandırınca sorun düzeldi.. Nero Home izin vermiyomuş demekki kaldırılmasına. İlginç...