Donanım editörlüğü ve ya donanım yazarlığı yapabileceğim bir dergi ve ya bir site var mı? Donanımda ustalaştımda bunu editörlüğe ve ya yazarlığa çevirmek istiyorum
Donanımla İlgili Bir iş var mı?
https://www.chip.com.tr/forum/
burada bir duyuru var, belki işine yarar.
Son Düzenleme: ExCeLLiuM ~ 23 Temmuz 2007 22:32
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
58 mesaj
teşekkürler arkadaşlar chip sevdiğim bir site dergisine editör olmak isterim ama ne derler bilemem
OP Üye
58 mesaj
KorsanNetTeamorada yazan vasıfları taşıyorsan bir görüş. Ne diyeceklerini görüşmeden anlayabilirmisin?doğru bilemem onların ne düşündüğünü ne dersin benim 12 yaiındaki bir çocuğun chip dergesine editör olduğunu düşünürsek insanlar gerçi yaşıma değil yazılarıma bakacak ama yaşıma bakanlar ise hoş karşılar mı en önemliside şu acaba editör olumruyum ilettim iki chip editörüne editörlük konusunu
OP Üye
58 mesaj
KorsanNetTeamkaç yıldır pc kullanıyorsun? Çok iddialısın galiba!6 yıldır pc kullanıyorum
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
walla ben 15 yıldır PC parçalayıp topluyorum hala donanımda bilmedigimiz bir sürü şey var.Gerçi ana öğeleri bildikten sonrası çok kolay tabi. Umarım kendıne böyle bir iş bulursun.Ben orda çaycılık yapım öyle bir seyler kapmaya bile razıyım. İlerde editör olurdum.Ben böyle düşünüyorum.Donanım bilmek başka bunu başkalarının anlayacağı şekilde yazıya dökmek başkadır.Bunları da unutma.
OP Üye
58 mesaj
Borga-xwalla ben 15 yıldır PC parçalayıp topluyorum hala donanımda bilmedigimiz bir sürü şey var.Gerçi ana öğeleri bildikten sonrası çok kolay tabi. Umarım kendıne böyle bir iş bulursun.Ben orda çaycılık yapım öyle bir seyler kapmaya bile razıyım. İlerde editör olurdum.Ben böyle düşünüyorum.Donanım bilmek başka bunu başkalarının anlayacağı şekilde yazıya dökmek başkadır.Bunları da unutma.önerilerin için sağol yazıya dökebiliyorum daha 12 yaşındayım ve 6 yıldır pc ile uğraşıyorum bir çok kez bilgisayarın içini açıp kurcaladım ve donanım ı çok iyi takip ediyorum.Tamirde edebiliyorum zaten
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
Önemli olan tamir değil sen benim söylemek istediğimi anlamadın neyse..