Öner sormuş:
Aldığım günden bu yana ilk zamanlarda 5 saatte bir olan bu res atma problemi zamanla (1sene oldu) giderek sıklaşmaya başladı. Artık 5dk da bir en basitinden nette bir sitede bile dolaşırken donarak restart atıyor bilgisayarım. Götürmediğim teknik servis kalmadı fakat her biri 50ytl karsılıgında format atıp gerı gonderdı. Bir sonrakı teknık servise durumu izah edip formatlık bir sorun olmadıgını soylesemde bundan sonraki servislerde ufak bahanelerle (işlemçi fan arasındakı yapıstırıyı değiştirdim. Kablolar yanlıs baglanmıs diyerek) sorunu çözdüklerini söyleyip geri yolladılar. Bu sayede munakasa etmedıgım teknık servıs kalmadı. Sonunda kendım tek tek parçaları farklı pc ye taktım ve işlemci-ram-ekran kartı gibi parçalar başka pc lerde sorunsuz çalısıyor. Fakat sorunu hala kımse çözemedi nasıl bu sorunu giderebilrim yardımcı olursanız ve beni yonlendirebilrseniz cok minnettar olucagım.
Teşekkürler.
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
pentıum D 2.8
asus pdmx5 serisi motherboard
1gb 533mhz ddr2
asus6200 256mb ekran kartı paylasımlı 512mb
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.1; Trident/4.0; InfoPath.1; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 1.1.4322)