ben web tasarım bolumu oğrencısıyim dönem ödevim türkiyeyi vede bazı illeri tanıtan bi site yapmak ama şablon gelmiyor aklıma yada nerden başlıcamı bilmiyorum. örnek olabilecek bildiğiniz site yada yardımcı olacak bişey biliosanız şimdiden çook tşklr...
bana msn dende ulaşabilirsinz: cent_ceza@hotmail.com
dönem ödevimi yapamıyorum: yardım eden dua alır:D
tüm illerin tanıtımı hakkında bir site yapacaksan klasik template modelini yani işte ana sayfa - hakkımızda falan filan gibi sade bir template kullanmak işini zorlaştırır bana sorarsan güzel bir türkiye haritası bul flash'la aran iyisi her ilin üzerine geldiğinde ufak bir anime ile il hakkında bilgi küçük bir kare içinde ekrana gelsin... heralde her il hakkında derin bilgiler vermeyeceksin...
buyuk boyutlu 600X500 gbi detaylı bi turkiye haritası bulup onun üstunden image map ve ajax kullanarak yapabilirsin harita ustunde illeri image map ile işaretlersin tıklayınca yada ustune gelince yanda frame içinde yada tooltip şekline acıklama cıkartırsın sitenin genel gorunumunu de ona gore kendin ayarlarsın zaten bi anasayfa yetter bida hakkımızda yaparsın gerekirse