arkadaşlar; bilgisyarımı açtıgımda hoşgeldiniz ekranı geliyor ve donuyor sonra 4,5 saniye geçince yine yeniden kapanıp açılıyor bilgisayar ne yapabilirim?yardım edermisiniz.
donma ve reset problemi
Bilgisayarın açılırken f8 tuşuna bas bas çek sistemini güvenli modda aç açılırsa buraya gel yardımcı olalım açılmazsa eğer hiç uğrama sistem cd si bulup tak yeniden kur.
hayır bu bilğisayarımbiraz eski güvenli modda açtım f8 de çıkan tüm semelere baktım onları açtım ama bir şey çıkmadı hoşgeldiniz ekranında aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor ,o pc nin cd romu xp cd sini açamıyor nedense sizce neden dolayı?
ali fuatarkadaşlar; bilgisyarımı açtıgımda hoşgeldiniz ekranı geliyor ve donuyor sonra 4,5 saniye geçince yine yeniden kapanıp açılıyor bilgisayar ne yapabilirim?yardım edermisiniz.virüs mü yedin ? Sistem dosyaların zarar görmüş olabilir ? bu gibi durumlarda format atman daha uygun olur bence..
bence arkadsım bazı cdromlarda bu olay yasanıor.Sadece orjinal cdleri okuyor. Kopya cdleri okumuyor.Eğer kopyaysa baska cdrom takıp dene istersen sonucu buraya yaz.
bence sistem dosyaları zarar görmüş oturum açılırken tıkanıyo oturumu açamıyınca reset atıyo cd romdan format atamıyosan hiç uğraşma usb den format at
peki usb den format nasıl atacağım bir bilginiz varmı?