Arkadaslar Amd athlon xp 1.8 işlemci ve 64 mb geforce mx 440 nvidia ekran kartım vardı bilgisayar tüm açılabilir oyunlarda ve windows umda son derece mükemmel idi.
Bilgisayarımı değiştirdim ve core2duo 1.8 işlemci ve bu işlemciye uygun olan onboard ekran kartına sahip bir asus marka anakart aldım.Tabi ramimde değiştirmem gerekiyordu ve hi-level 1gb ram aldım.Şuanda bilgisayarımda 780 mb ram kullanılır durumda kalanını ekran kartı yiyor.Gerek en kötü grafiklere sahip oyunlar olsun gerek windows olsun problem yaratıyor.Aldığım gün düzgün bir format attım ve driverlarını vs vs yükledim(Yeni anakartın bıosdan tanıtımı ve update i teknisyen tarafından gözümün önünde yapıldı)
Lafın kısası eskiden 64 lük ekran kartıyla oynadıgım oyunları bıle oynayamıyor ve windows da 0.5 1 saniyelik takılmalar yaşıyorum.(Ne zaman ne açarken takılacağı belli olmuyor)Driverlar yüklü update li sizce sorun neyde olabilir hdd ısınmasıda söz konusu değil.(Eski güç kaynağım duruyor değiştirmedim sizce onunla ilgisi olabilirmi bir teknisyen bana 600w olmak zorunda dedi)
Şimdiden teşekkürler