Bilgisayarıma Pro Evolution Soccer 6 oyununu yüklerken bir hata ile karşılaştım.Hata şu:
Ne yapabilirim?
Dönüşüm Sorunu
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.geçde olsa bi şey değil(sorunun imza kısmına yanıt olarak).
:)
----
hata kodu ile ilgili olarak:srry, sevgili tuncab :bilmiyorum.Yalnız google amcaya <<1033.mst>>yazıp aratırsan 911 adet sonuç veriyor(tabii ing.ce olarak) bi bak derim,kolay gelsin,inşallah çözersin.
Bir de şuna bakıver:
;prev_next=prev
bu hata nedir?
Arkadaşlar pc ye oyun yüklemek istiyorum.pro evolution soccer5. Ama her seferinde aşağıdaki uyarıyı alıyorum.Bilmeden bir şey mi sildim acaba.Oyun yüklenmiyor.Ne yapmam gerekiyo.Ekranda beliren yazı şu;
Dönüşümler uygulanırken hata oluştu.Belirtilen dönüşüm yollarının
geçerli olduğunu doğrulayın.
C:\WİNDOWS\Installar\{85C3FA3C-4832-4204-B21E-168E4920936A}-\1033.mst
Mst Windows Installer dönüşüm dosyasıdır. byük ihtimalle windowsun yeni cıkardıgı windows installer 3,1 i istiyordur updatelerini yaparsan zaten direk zorunlu updateler kısmında görürüsün windows installer 3,1 i . Kolay gelsin.
Windowsunu onarabilirsin. Sisteminde bir sorun var gibi geliyor arkadaşım.
Teşekkürler cevaplarınız için.Ama Windows Installer'ın en son sürümü yüklü zaten.Ayrıca sistemimde de bir sorun olduğunu sanmıyorum.Yine de bir denerim.
Teşekkürler cevaplarınız için.