doom III oynamadım, aldım oynamadım. Nedense bugünlerde umrumda bile değil kendisi. Sims 2 daha cazip geliyor, vurdulu kırdılı oyunlardan şu an uzağım. Eh zevk işte!
Doom3
- 1
- 2
doom III oynamadım, aldım oynamadım. Nedense bugünlerde umrumda bile değil kendisi. Çok az vaktim var oyun oynamak için ve bu vaktti de Sims 2 ile değerlendiriyorum genelde, vurdulu kırdılı oyunlardan şu an uzağım. Eh zevk işte!
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
1,157 mesaj
alıntı:
doom III oynamadım, aldım oynamadım. Nedense bugünlerde umrumda bile değil kendisi. Çok az vaktim var oyun oynamak için ve bu vaktti de Sims 2 ile değerlendiriyorum genelde, vurdulu kırdılı oyunlardan şu an uzağım. Eh zevk işte!
Taze Üye
5 mesaj
Arkadaşlar benim bilgisayarım oyunu açmıyor neyim eksik bilgisi olan varmı P4 2,4 MHz , 512 MB DDR, MX440 64 MB Ekran kartı, ....
Bilgi lütfen
Yıllanmış Üye
278 mesaj
Oyun orjinal mi değilmi eğer değilse crack yüklemen lazım olayları biliyorsundur herhalde anlattırma bana forumda ...:))))
Taze Üye
5 mesaj
orj değil ama ne gerekiyorsa yaptım gene açılmadı
Banlandı
1,157 mesaj
Benimki neden oynamıyor aceba 128MB FX5200 ama ram 256 mb aceba 384 istediği halde denememden mi açılmadı.Ses var ama görüntü yok.Bembeyaz bir ekran geliyor sadece.
- 1
- 2