arkadaslar öncelikle sunu söleyeyim doping adsl hız testinde bu sonuçlar cıktığı halde download hızım hiç 20 50 yi geçmiyor.yetkilileri aradım doping adsl yani. onla bir sorun olmadığını virüs veya başka bi sorun olabileceğini sölemişti.bende daha yeni orjinal cd vista kurdum ama sorun hala aynı. sizce ne yapabilirim
doping adsl
Arkadaşım benimde öyleydi internet download manager'ı yükle bir de öyle dene
ınternet download manager en iyi indirme programı bencede onu dene
windowsun tüm updatelerini yapın sonra iyi bir total securıty programı yükleyin tavsiyelerim bitdefender total securıty , kaspersky pure , norton 360 norton 360 kampanyalı olduğu için onu indirin bedava lisans veriyorlar google a yazın norton 360 kampanya çıkar sonra zemana antilogger veya spyshelter yükleyin en sonda spybot yükleyin hepsiyle pc yi taratın bir güzel viruslerden arındırın
windows cd niz ile windows u repair yapın en son internet download manager full sürümünü kurun ve dosyalarınızı hızlı bir şekilde indirmeye başlayın yine düzelmesse yapabilecek pek birşey yok
20 50 derken ne demek istedin? Eğer benim anladığım şekildeyse mesela ben torrentten 600-700 kb hızla dosya çekebiliyorum ama hotfileden aynı hızla çekemiyorum bazen 50 ye düşüyor. duckload paralel download izni veriyor free kullanıcılara 5 partlı bir filmin bütün partlarını aynı anda indiriyorum mesela part 1 150 kb yle inerken part 5 40 kb le iniyor. torrent, universal share downloader, majorshare downloader,duckload hepsi aynı anda çalışıyor. günde 40 - 50GB arası dosya indiriyorum.