slm arkadaslar şöyle bir sorunum var ınternetten dosya muzık vs ıdman programı ıle 120 kb sn ıle gayet ındırıyor ancak google nın gelmesi 15 sanıye ve facebook gbı sıtelere gıremıyorum anlıyacagınız ınternetı rahat kullanamıyorum 1 ay oncesınde boyle bır sorun yoktu dengelı bır sekılde ındırıyordu sımdı ıse ınternetın hızı komple ındırdıgım dosyada işliyor sorun nedır yardımlarınızı beklıyorum... internet paketı doping sınırsız
dosya indirirken internet hızı minimum
interent ayarkarınızda bir sorun olabilir.
Soruna servis sağlayıcınızın hatasıda neden olmuş olabilir.
ilk önce servis sağlayıcınızla görüşün sorun burdan kaynaklanabilir..
İnternet ayarlarında bir sorun varsa biz burdan sizlere yardımcı olabiliriz...
Mrbb size bi sorum olacak .....Mesela face youtube.vb.indirmelerde acaba inernet hızı düşermi ?
Mrbb size bi sorum olacak .....Mesela face youtube.vb.indirmelerde acaba inernet hızı düşermi ?O sırada kotayı aşmak üzere isen ve modem sıfırlanma vaktinde ise düşer.
Eğer normal bir şekilde soruyorsan indiirken hız tabiki düşer programın kalitesine göre.Ancak indikden sonra hız normale döner herhangi bir indirme yoksa(programlardan hariç)
slm arkadaslar şöyle bir sorunum var ınternetten dosya muzık vs ıdman programı ıle 120 kb sn ıle gayet ındırıyor ancak google nın gelmesi 15 sanıye ve facebook gbı sıtelere gıremıyorum anlıyacagınız ınternetı rahat kullanamıyorum 1 ay oncesınde boyle bır sorun yoktu dengelı bır sekılde ındırıyordu sımdı ıse ınternetın hızı komple ındırdıgım dosyada işliyor sorun nedır yardımlarınızı beklıyorum... internet paketı doping sınırsıİdman bunu yapan uygulama. İdman indirme yaparken tüm bant genişliğini alır. Böylece indirme hızlanır. Zaten 120 kb ile indiriyorsanız(idman ile) internet sağlayıcınıza danışın.