Dosya indirme problemi

adamtash
10-04-2008, 11:21   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
37 mesaj

Merhaba arkadaşlar,
benim dosya indirme ile ilgili bir problemim var. ben dosyları indirmek için "download" a bastığım zaman "kaydet/aç" penceresi ancak dosya indikten sonra geliyor. Yani dosya bilgisayara inene kadar internet explorer dosya ile ilgili yanıt vermiyormuş gibi davranıyor.
Aynı şey firefox ta da oluyor.
Yardımlarınızı bekliyorum
Teşekkürler...

Windows Xp
Firefox 2.0
ınternet explorer 7
Amd 4000+
Ocz ddr2 800 mhz
Adsl 1024/256 kbps

kursat_akilli
10-04-2008, 11:43   |  #2  
Yıllanmış Üye
187 mesaj

arkadaşım bu söylediklerinde yanlış birşey yok.bilgisayar dosya indikten sonra nereye kaydedeceğini sana sormakta doğru yapıyor. Ama indirme linkine sağ tıklayıp yarklı kaydet dersen  senin dediğin gibi ilk başta nereye kaydetmek istediğin sorar ve senin seçtiğin yere inecek olan dosyayo kaydeder

adamtash
10-04-2008, 11:51   |  #3  
OP Yeni Üye
37 mesaj

Ben kendimi bildim bileli dosya indirirken indire basar basmaz kaydedeceği yeri seçerdim sonra dosya inmeye başlar. böylece dosyanın hangi hızla indiğini ve nezaman biteceğini ayrıca boyutunun ne olduğunuda görebiliyorum.

fakat şuanda 600 mb bi dosyayı indirmeye kalktığımda 2 saat sonra kaydet gelmekte bu durum bence pek normal değil...
cevabın için tşk.

Son Düzenleme: adamtash ~ 10 Nisan 2008 11:51
soulmy
10-04-2008, 21:24   |  #4  
soulmy avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,935 mesaj

Bu tür bir problem ben geçen internet cafedeyken başıma geldi. Normal dosya indirme yapabiliyordum. Fakat bir siteye indikten sonra dosya inidirirken aynen arkadaşın bahsettiği surunu ben yaşadım. Daha sonra hemen int. cafeden çıktım.KahkahaKahkaha
Bu arada girdiğim siteler hack siteleriydi.SinsiSinsi