Arkadaşlar mesala bilgisayarımda videolarımı müziklerimi W.Media Player da dinliyorum.Fakat Winamp kurduğumda müzik ve video dosyalarımın hepsi winamp dosyası şeklini aldı.Dosyalara sağ tıklayıp özzeilklerden kullanılması gereken programı w.mediaplayer yapmama rağmen yine winamp dosyası olarak gözüküyor bunu nasıl düzeltebilirim.
Dosya Türleri Sorunu
herhangi bir müzik dosyasını sağ tıklayıp birlikte aç seçeneğini seç ordan program seç seçeneği çıkar onu seçtikten sonra media player programını seçersin. seçtikten sonra ' bu tür dosyaları açmak için her zaman seçili programı kullan ' yazan yerin yanındaki kutucuğu işaretleyip tamam dersin.
bundan sonra çalmak istediğin dosyalar seçtiğin programla çalıştırılır.
kolay gelsin
özellikler seçeneğinden değil birlikte aç sekmesinden winamp programını kaldırın sorun ortadan kalkıcaktır.
Küeşat saol ama bakın dosyanın simgesi winamp şeklinde fakat tıkladığımda media player la açılıyor.Ben videomun media playerda müziğimin de winampta açmak istiyorum.Ama hem müziklerde hem de videolarda winamp ikonu var.Tıkladığım zaman video ise media playerda açılıyo , müzik ise winampta
bektashözellikler seçeneğinden değil birlikte aç sekmesinden winamp programını kaldırın sorun ortadan kalkıcaktır.Arkadaşım dediğim işlemi yap, Senin dediğin yola cıkacak merak etme
winamp'ta seçenekler-tercihler-dosya türleri kısmında hiçbirine bas ve winampı kapat. pc yeniden açıldığında sorunun çözlmüş olacak.