Dosyada Değişiklik İzni Sorunu

yasin34
02-07-2012, 12:44   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Ben böyle bir sorunla karşılaştım bu dosyayı silerken ama şöyle bir şey var ki ben zaten kullandığım bilgisayarın resimde de görüldüğü gibi administrator'uyum.

Bazı forumlarda dosyaya sağ tıklayıp özelliklerden Güvenlik sekmesinden bazı ayarlar yapın şeklinde mesajlar var ama onların söylediği güvenlik sekmesinin görünümüyle benimkisi aynı değil.

Bende bu şekilde bir görünüm var. Bu dosyayı nasıl silebilirim? Lütfen yardım!!!

netrunner
02-07-2012, 14:47   |  #2  
netrunner avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 25
1,180 mesaj

Revo Uninstaller indir sorun düzelicektir.

netrunner bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
Tolunay Kaymakçı
02-07-2012, 16:46   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
479 mesaj

Şimdi, güvenlik sekmesindeyken gelişmiş butonuna tıklayın. Sahiplik gibi bir sekme olması lazım. Orada geçerli sahip gibi bir kutu var muhtemelen içinde Trusted Installer yazıyor. Düzenle tuşuna basın. Diğer kullanıcı veya gruplar tuşuna tıklayın. Gelişmiş yazısına tıklayın çıkan ekranda Şimdi Bul gibi bir tuş olmalı ona basın. Şimdi listeden Kullanıcılar yada Users gibi bir seçenek varsa seçin. Tüm ekranlara tamam deyin.

Şimdi tekrar dosyayı ters tıklayıp güvenlik sekmesine geldiğinizde şöyle değişmiş olması gerekiyor:

Şimdiyse listede kullanıcılar'ı seçin ve düzenle tuşuna basın. Tam kontrol kutusunu izin ver olarak seçin hepsi işaretlenecek. Tamam deyin. Uyarı çıkarsa evet deyin. Şimdi silinmesi gerekiyor.

-------------------------
Eğer güvenlik sekmesi öyle değişmediyse en başla sahiplik aldığımız yere kadar gelin ama Denetim sekmesini seçin. Devam et'e basın gerekirse. Ekle tuşuna basıp bahsettiğim tekniği uygulayarak kullanıcıları ekleyin. Tam kontrol'ü seçin. Herşeye tamam deyip çıkın ve tekrar uygulayın.

Bu sorun TrustedInstaller yüzünden oluyor muhtemelen Revo bu sorunu çözemez. Çünlü o da engellenir.

Tolunay Kaymakçı bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
yasin34
02-07-2012, 17:34   |  #4  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj

Tolunay Kaymakçı öncelikle teşekkür ama sahiplik eklerken yine en son Tamam dediğimde "Yeni sahip ayarlanamıyor, erişim engellendi." şeklinde bir ifade çıkıyor ve Trusted Installer ifadesi yazmıyor, "Geçerli sahip gösterilemiyor" yazıyor.  Revo Uninstaller da silmedi.

Başka bildiğiniz bir çözüm yöntemi varsa lütfen yardım edin..

Son Düzenleme: yasin34 ~ 02 Temmuz 2012 17:48