Dosyaları AntiVirüsden Saklamak Yardım

Me Not Working Hard
15-04-2010, 17:30   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
749 mesaj

Bende qmacro Ve Bunun Gbi Programlar Var Cok İşime Yarıyorlar Ama Virüs Programları Virüs Olarak Görüyor Virüs Programında Karantina Gibi Dosyaları SaklayaBilcegim Ve Bu Dosyaları Virüs Korumasından Cıkarmam Mümkünmü

Avira AntiVir Kullanıyorum
Eger Böyle Bi Özelligi Olan Başka Virüs Programı Varsa Oda Olur Ne Kadar Korudugu Pek Mühüm Degil Sonuçta Deppfreez Var Zaten Sadece Oyun Oynuyom Chip,Forumtr Falan Giriyorum Koruması Cok Mükemmel Olmak Zorunda Degil

Kapalı Hesap (101323)
15-04-2010, 18:01   |  #2  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
3,337 mesaj

deep freeze varsa anti viruse  gerek yok  aslında  kurulu dursun  ama devre  dışı kalsın  deep freeze aktifken  
bendede  deep freeze  var   pasif  etmeden önce modemi  kapatıyom reset sonra pasif ediyom  ne yükliceksem yüklüyom  sonra  aktif hiçbir sorun olmuyor

Me Not Working Hard
15-04-2010, 18:21   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
749 mesaj

Sadece C Sürücüsünde Koruma  Var Ne Yazıkki D Sürücüsü Koruma Dışı Yarın Bir Gün C'Ye Bışı Atıcaksam DeppFreez Devre Dışı Bırakıcam Ve Dye Biriken 1 ton Virüs C'Ye Giricek Ayrıca Bu Programlar Benim İçin Cok Önemli Deppfreez Kullanmadıgımda VirüsProgramı Kullanırsam Gene Sorun Cıkarıcak Olmadı Dedigin Gibi Virüs Programını Devre Dışı Bırakıcam İşim Olunca Pasif Hale Getiricem</

Son Düzenleme: Me Not Working Hard ~ 15 Nisan 2010 18:23