arkadaşlar bilgisayarımda double killer programı vardı.nerden estiyse ilk defa bi deniyim dedim birçok dosyamı silmiş.şu anda bazı resimlerim ve de özellikle msn mde kullandığım avatarlarım ifadelerim yok olmuş.daha neler kayıp bilmiyorum farkettiğim bunlar.sistemi geri yüklüyorum geri gelmiyor.nasıl düzeltirim bu sorunu?.
dosyalarım silindi
denemende yarar var olabilir.
silinen verilerin %100 olmasada %90 geri getirilmesi olası.Ancak silinen veya hdd üstünde MBR yer alan sector kayıtlarının zarar görmemesi,silinen verilerin bulunduğu disk yada bölümün formatlanmamış üstüne veri yazılmamış olması veri kurtarmada başarılı olmanın püf noktalarıdır.Ardından iş bu konuda iyi olan programlardan faydalanmaya kalır.My Recovery Files,Get Data Back,O&0 Disk Recovery gibi konusunda iyi programlardan faydalanmak silinen verileri geri getirmede kullanılacak programlar arasındadır.
Silinen harddiskin üzerine veri yazmamışsanız linkdeki programı kullanarak verilerinizi kurtarmanız mümkün.
görüşleiniz için teşekkürler kylie verdiğin linki nasıl kullanıcam çözemedim
Bence dediği programları araştır ve bitanesini indir.. ;) o seni yönlendirir zaten.. veya forumlarda ulaşabilirsin yine nasıl kullanılacagı hakkında..
Arkadasım ben sana süper bi program söyleyımm ben denemedım gusel sonuclar aldım
-----------GETDATA---------